MANUSI FITNESS HARB POWER 2.0 UNISEX AQUA M
Cod : 35972
În stoc :
Compară
Producator : Harbinger
489 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

POWER 2.0 UNISEX - mănuși din piele naturală și țesătură elastică, respirabilitate în zona palmei, potrivite pentru diverse exerciții cu haltera, gantere, kettlebell, precum și pentru ciclism și aerobică cu greutăți. Partea din față a mănușilor oferă o potrivire flexibilă. Închidere cu velcro reglabil pentru o potrivire sigură. Mănușile sunt universale potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE; spălați mănușile manual.

Material; 62% POLIESTER 33% PIELE 5% SPANDEX

Tabel cu mărimi pentru mănuși

Mărimea mănușilor este determinată prin măsurarea circumferinței palmelor.

Metric în cm;

S-17,8 cm

M-20,3 cm

L-22,9 cm

XL-25,4 cm

XXL-27,9 cm

Descriere brand

Compania HARBINGER a fost fondată în 1988 de David McCrane, ce a dezvoltat cel mai puternic sistem de susținere a încheieturii mâinii aplicate vreodată pentru mănușile de fitness. 

HARBINGER Fitness USA este o companie de accesorii sportive de calitate premium și cu un design modern. Este un lider în domeniul său. Producător renumit  de mănuși și accesorii pentru fitness și culturism. 

Bazat pe tehnologii unice, de cea mai înaltă calitate, ce a câștigat recunoașterea atât de către profesioniști în culturism, cât și de cei ce frecventează centrele de fitness. Calitatea, croirea anatomică corectă a produselor și cele mai recente tehnologii sunt folosite în producție. Produse exclusive de la producătorul HARBINGER sunt folosite atât pentru casă cât și în cluburi de fitness. 

În ultimii ani, HARBINGER și-a extins în mod semnificativ gama de produse pentru a satisface pe deplin cererea de pe piață în industria sa. Astăzi, HARBINGER oferă o varietate largă de accesorii de fitness, inclusiv și gama de mănuși de piele Wash & Dry ce se spală în mașină automat, diverse centuri pentru bărbați, femei, centuri pentru tracțiuni, bandaje pentru genunchi.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Harbinger
489 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Harbinger
489 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Harbinger
474 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți