Accesați informațiile despre produs
1 din 3
Laboratorios Bio Dis Pharma

Maca (complex) 3000 mg. (dry extract) 60 caps.

Maca (complex) 3000 mg. (dry extract) 60 caps.

Cod furnizor: Cod:40713

Pret comun 275 L
Suma impozitului inclus.

Maca (complex) 3000 mg. (ext. uscat) 60 capsule cu guarana, tribulus, urzica verde, eleuterococ, piper negru, vitamina B-2 si vitamina B-6 de la Nature Essential, forma Blister.

Complexul Maca 3.000 mg capsule de la Nature Essential Blister este formulat cu Maca, Guarana, Tribulus, Urzica Verde, Eleuterococ, Piper Negru si Vitaminele B-2 si B-6 care au proprietati care ofera energie, vigoare si sunt stimulente care ne ajuta impotriva oboselii.

Nutrienți activi: extract uscat de rădăcină de Maca ( Lepidium meyenii Walp.), extract uscat de semințe de guarana ( Paullina cupana ), extract uscat de fructe de Tribulus ( Tribulus terrestris ), extract uscat de frunze de urzică verde ( Urtica dioica L.), extract de rădăcină uscată de Eleutherococcus ( Eleutherococcus ) . senticosus ), extract uscat de fructe de piper negru ( Piper nigrum L.), vitamina B-2 (riboflavină) și vitamina B-6 (piridoxină).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați două (2) capsule pe zi. În perioadele prelungite de administrare se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale complexului Maca 3.000 mg capsule:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu contine gluten sau lactoza.

Extracte uscate apreciate ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de plante naturale și vitamine.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Conține cofeină. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.


Valoarea nutritivă și compoziția

Nutrienți activi 2 capsule;

Maca 0,6% Macaene & Macamidă (Extract uscat 10: 1) - 300 mg/echivalent pudră din plante - 3.000 mg/din care - 1,8 mg Macaeno și Macamida;

Guarana 22% Cofeina (Extract uscat 3: 1) - 133 mg/echivalent pudră din plante - 400 mg/din care - 29,26 mg Cofeina;

Tribulus 90% Saponine (Extract uscat 20: 1) - 100 mg/echivalent pudră din plante - 2.000 mg/din care - 90 mg Saponine;

Urzica Verde 1% Silice (Extract uscat 10: 1) - 30 mg/echivalent pudră din plante - 300 mg/ din care - 0,30 mg Silice;

Eeleuterococ 0,8% eleuterozide (uscate Extract 10: 1) - 20 mg/echivalent pudră din plante - 200 mg/din care - 0,16 mg Eleuterozide;

Piper negru 95% Piperina (Extract uscat 35: 1) - 2,88 mg/echivalent pudră din plante - 100 mg/din care - 2,74 mg Piperină;

Vitamina B-2 (Riboflavină) - 1,4 mg 100%*;

Vitamina B-6 (Piridoxină) - 1,4 mg 100%*.

*VNR: Valori de referință nutriționale.

Ingrediente: extract uscat de rădăcină de Maca (Lepidium meyenii Walp.), capsulă (gelatina bovină), agenți de încărcare (hidroxipropil metilceluloză și celuloză), extract uscat de semințe de Guarana (Paullinia cupana), extract uscat de fructe Tribulus (Tribulus terrestris), Extract de frunze uscate de urzică verde (Urtica dioica L.), extract uscat de rădăcină de Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus), agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu), extract uscat de fructe de piper negru (Piper nigrum L.), vitamina B -2 (Riboflavină) și Vitamina B-6 (Piridoxină).

Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger
Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate