Accesați informațiile despre produs
1 din 1
Nutrend

Protein after training protein 540g

Protein after training protein 540g

Cod furnizor: Cod:1803

Livrare gratuită!
Pret comun 15,253 L
Suma impozitului inclus.

Compoziția extraordinară acestei proteine oferă tuturor sportivilor un amestec perfect destinat a fi consumat imediat după antrenament. AFTER TRAINING compus din hidrolizat din zer HydrovonTM, izolat de proteine din zer (WPI) și un concentrat ultra-filtrat de zer (WPC). AFTER TRAINING conține un amestec special de carbohidrați de marcă PalatinoseTM și ModCarbTM, ce asigură o eliberare treptată a glucozei. Compoziția unică este completată cu colostru bioactiv, aminoacizi (BCAA),extract de Ginkgo biloba și un mix de vitamine și minerale selectate special pentru a reduce oboseala și epuizarea. Totul este conceput ideal pentru a promova creșterea musculară.PROTEIN AFTER TRAINING este îmbogățit cu enzima digestivă Tolarase®-L, ce înbunătățește asimilarea lactozei

PRODUSUL ESTE DESTINAT:

- stimularea creșterii musculare

- recuperarea glicogenului

- refacere după efort

- reducerea simptomelor de oboseală

DOZĂ RECOMANDATĂ: Porția 45 g se dezolvă în 200 ml apă,  se administrează imediat după antrenament. Doza zilnică maximă este de 90 g.

AMBALARE: 540 g

AROME: Ciocolată, capsuni

PRODUCĂTOR: Nutrend, Republica Cehă

Notificare oficială

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.
Verified icon

Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii.

Delivery svg

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis. Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei. De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis.

Question Icon

Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online!
Click aici și pune o întrebare.

Comandă online! Este convenabil și profitabil!

Au mai rămas întrebări? Scrie-ne!

Viber Messenger
Vizualizați toate informațiile

Produse vizualizate