Top 6 cele mai utile cadouri pentru Anul Nou

De acord, amânarea cumpărăturilor până în ultima zi este nerezonabilă. Este neplăcut să te înghesui în jurul magazinelor aglomerate și deja te-ai săturat să cumperi mai multe șosete și eșarfe.

Toată lumea își dorește să arate mai bine - să slăbească câteva kilograme, să-și ridice abdomenul și să fie mai energici. Aceasta înseamnă că, pentru o excursie de cumpărături de cadouri de Anul Nou, este suficient să vizitezi un magazin bun de articole sportive.

După ce a efectuat cercetări, Power Team a identificat o listă cu primele 6 cadouri populare pentru Anul Nou.

Top 6 cadouri pentru bărbați iubiți:

1. Ab roller - un cadou pentru iubitorii de abdomen plat

Chiar și tocilarii jurați din suflet visează la abdomene pe burtă. Această rolă nu ocupă spațiu, este potrivită pentru începători și strânge rapid stomacul. Dacă faci exerciții pentru cântecul „Sunt sexy și știu,” grăsimea se arde de 2 ori mai repede. Noi am verificat. Apropo, videoclipul este vândut imediat în ambalaj cadou.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/5630796/

Livrarea este gratuită!

2. Mănuși – un cadou pentru cei care își protejează mâinile 

Este întotdeauna plăcut să primești ceva cadou pe care nu îl poți cumpăra pentru tine. Este vorba doar despre mănuși. Cele vechi sunt deja complet uzate, iar în sufletul sportivului speră că se vor rupe în sfârșit. Oferă persoanei iubite mănuși noi. De la 229 lei perechea.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/aksessuary-dlya-sporta/perciatci-dlea-fitnesa/?sort-type=cheaper

3. Ganterele – un cadou pentru oamenii de fier

Cadouri sportive clasice de Anul Nou. Acoperit cu cauciuc negru îndrăzneț. Fiecare ganteră cântărește 10 kg. Sunt pliabile, astfel încât greutatea poate fi reglată. Confortabil, practic, de încredere ca... ganterele.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/6173526/

Livrarea este gratuită!

4. Suporturile pentru push-up sunt un cadou grozav pentru o zi veselă.

S-a dovedit că 50 de flotări dimineața tonifică și promovează o bună dispoziție nu numai pe parcursul zilei, ci și pe tot parcursul nopții.

Cu opriri este mai ușor să faci flotări: degetele nu obosesc, iar corpul aproape atinge podeaua.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/6176576/

5. Multivitaminele sunt un cadou valoros pentru barbatii sanatosi

Cumpără vitamine la timp, înainte ca imunitatea bărbatului tău să scadă. Mai ales pentru cei care își testează forța în sală. Un pachet este suficient pentru 2 luni. Ar trebui să iei vitaminele cu apă, așa că vei primi cadou o sticlă de apă pentru sport. Ai grijă de sănătatea bărbatului tău!

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/5630603/

Livrarea este gratuită!

Top 6 cadouri pentru femeile iubite:

1. Fitball – o siluetă zveltă și o postură irezistibilă fără a pleca de acasă

Decorează orice sală de aerobic. Dar cine a spus că nu poate fi folosit acasă? Nu știam pe deplin de ce este nevoie, așa că am apelat la oamenii de știință britanici. Și-au terminat ceaiul și au răspuns: „Particularitatea aerobicului cu un fitball este că reduce foarte mult sarcina de impact asupra extremităților inferioare. Acest lucru permite exercitarea aerobicului fitball chiar și de către persoanele în vârstă, femeile cu vene varicoase , articulațiile genunchiului și gleznelor afectate și cele supraponderale.”

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/5630321/

2. Un antrenor eliptic este un cadou pentru cei care au grijă de genunchi

Trebuie să slăbești, dar alergarea iarna este prea rece? Un antrenor eliptic va salva ziua. Arde grăsimea ca un cuptor de locomotivă, dar spre deosebire de alergare, nu supraîncărcă articulațiile.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/domashnie-trenajery/ellipticheskie-trenajery/

Livrarea este gratuită!

3. Mănuși sport – un cadou care va mulțumi mereu

„De ce are nevoie de încă o pereche de mănuși?” - se va gândi bărbatul. Și va greși. Mănușile nu trebuie doar să vă protejeze mâinile, ci și să se potrivească cu culoarea treningului. Deci da, o altă pereche îi va fi foarte utilă. Este mai bine să specificați în prealabil culoarea dorită.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/aksessuary-dlya-sporta/perciatci-dlea-fitnesa/

4. Colagen pentru păr și piele – un cadou pentru frumusețe care va salva lumea

Oferă tinerețea și frumusețea ta iubite. Complexul îmbunătățește starea pielii, întărește unghiile și face părul mătăsos. Pentru asta, femeile îl apreciază atât de mult și îți vor fi incredibil de recunoscători.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/5630398/

5. Saltea de yoga – un cadou pentru iubitorii de meditație

Yoga este bună. Dar culcat pe o podea rece îți poate răci chakrele. O covorașă din cauciuc spumă vă va proteja sănătatea și vă va salva femeia iubită de vânătăi. Puteți cumpăra două pentru a merge împreună la yoga. Ea o va aprecia.

Comanda acum: https://powerteam.md/ru/aksessuary-dlya-sporta/kovriki/

6. Halterele – un cadou pentru cei voinici

Oamenii cred că ganterele sunt un accesoriu pur masculin. Dar nu. Zeci de programe de fitness pentru femei la domiciliu includ exerciții cu gantere. Acest set este conceput pentru mâinile fragile ale femeilor. Și nu se rostogolesc pe podea datorită formei lor speciale. Și, desigur, acesta este un argument convingător în orice conflict de familie.

Comanda acum : https://powerteam.md/ru/6173526/

Încântă-ți pe cei dragi cu cadourile de Anul Nou! Comandă cadouri chiar acum și noi ți le livrăm!

Pentru sfaturi suplimentare, sunati la: 068388826