Aminoacizi

Comandă aminoacizi online de la Power Team

Aminoacizi

Aminoacizi sunt blocurile de construcție pentru toate proteinele din organism. Aminoacizii joacă un rol inportant în organismul sportivului, toate țesuturile organismului uman sunt formate din ele: mușchi, tendoane, păr, piele, ligamente. Aminoacizi masa musculara - sunt necesari pentru a restabili țesuturile  afectate; sunt folosite în sinteza țesutului muscular și producerea hormonilor.

Pentru funcționarea normală organismul are nevoie de 20 de aminoacizi. Ei se împărt în aminoacizi esențiali (8) neesențiali  (10) semiesențial  (2). În sport, aminoacizii sunt necesari pentru recuperare, creșterea musculară, protecție împotriva distrugerii țesuturilor și pentru multe alte funcții vitale. În magazinul nostru online Power Team puteți găsi diferite tipuri de aminoacizi, de asemenea puteți cumpăra produse de pe sait, lucrăm în  Chișinău și pe toată  Moldova!

Avantaje aminoacizilor:

Se pune întrebare logică: care este diferență între aminoacizi și concentrate proteice doar știm că proteina este formată din aminoacizi? Cea mai importantă diferență este timpul de asimilare: aminoacizii penetrează rapid pereţii sistemului gastrointestinal şi trece în sânge aproape imediat. Aminoacizii ce nu îngreunează funcţionarea sistemului digestiv, se absorb repede şi ajung exact în locurile în care corpul sportivului are nevoie de ele

Aminoacizi lichiz sunt cu siguranță necesari pentru creșterea țesutului muscular, dar  sunt de asemenea recomandați în regimurile de scădere în greutate: minimum calorii, stopează catabolismul muscular și mărește metabolismul bazal.

Aminoacizi liberi

Doar mai există și alți aminoacizi a căror prezența în organism este necesară pentru construirea țesutului muscular: arginină, de exemplu regulează balanța de azot din organism ce trebuie să fie pozitivă, dacă doriți să obțineți rezultate în creșterea masei musculare. Nu uitați că mușchii au nevoie de tot spectorul de aminoacizi, din cauza lipsei unui aminoacid esențial (valină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, treonină, triptofan, fenilalanină) va provoca faptul că organismul va începe să consume aminoacizii din țesuturi musculare existente.

Efortul fizic cu intensitate mică provoacă consumul  80% din totalul aminoacizilor liberi, deci pentru a fi recuperat după efort și a crește în masa musculară  este important să furnizăm corpului aminoacizi înainte după și în timpul antrenamentului.Complexele de aminoacizi ușor răspund aceste cerințe.


 De asemenea, puteți procura de la magazinul nostru: Proteine, Gainere, Aminoacizi, Creatina, Energizante, Batoane proteice, Vitamine și minerale și multe altele.

Producator : Qnt
449 lei
Producator : Qnt
294 lei
640 lei
- 10%
710 lei
1 269 lei
- 23%
1 649 lei
Producator : Qnt
725 lei
430 lei
- 38%
699 lei
Producator : Qnt
762 lei
Producator : Qnt
573 lei