Proteine

 Proteine pentru masa masculară - Powerteam.md

Proteinele în forme de pulbere sunt concentrate ce sunt produse din alimentație obișnuită: lapte, ouă,boboasă.Conținutul proteic e de 60-90 % la sută din proteină dar puțin sau deloc nu conțin carbohidrați și grăsimi. În această formă, proteina este bine absorbită și vă permite să satisfaceți cu ușurință cerințele de calorii.

Pentru a păstra o vitalitate mai înaltă și recuperare după efort fizic e sufecient proteina din zer de lapte,pentru cei ce sunt vegetarieni proteină din soe sau mazăre, persoanele ce au alergie la lactoză izolat din zer ori proteină de vită.Administrarea regulată și adecvată de proteine de calitate sporește la o vitalitate mai înaltă,sportivilor o recuperare și sinteza musculară la un nivel mai înalt.In magazinele noastre Power Team precum și magazinul on-line sunt diferite tipuri de proteine puteți comanda orice fel de proteină după placul dumneavoastră.Lucrăm cum în Chișinău așa și prin toată republica

 *Proteină din zer de lapte

Proteina din zer de lapte este un concentrat de proteine globulare și este un produs secundar în fabricarea cașcavalul. În prezent este cea mai bună proteină pentru creșterea masei musculare, deoarece este bogată în aminoacizi esențiali (BCAA), ce sporește semnicativ sinteza proteinelor.

Se recomandă după efort fizic.

 *Cazeină

  Cazeina este o proteină pentru masa masculara rapida, prezentă în lactate și reprezintă 80% din protein regăsită în lapte.Cazeina se digeră mai greu în stomac, făcând să încetinească procesul de absorbție al aminoacizilor în intestinul subțire. Asta face din cazeină suplimentul proteic ideal pentru administrare înainte de culcare sau pentru perioade mai lungă de timp în care nu ai ocazia să te "alimentezi" cu proteine.

 *Proteină din albuș de ou

Pudra din albuș de ou este o proteină dispersibilă uscată din ou, produsă direct din albușuri de ou și are un profil nutrițional de aminoacizi excelent, cu un conținut de peste 80% de proteine.Din cauza prețului substanțial, nu este la fel de popular ca și zerul, iar producția sa nu este realizată de toate companiile.Se recomandă în timpul zilei.

  *Proteină din carne de vită

Proteina din carne de vită este considerată a fi o proteină cu un profil de aminoacizi perfect și asimilare rapidă,însă este considerată o raritate pe piața alimentară sportivă. Avantajul său în absența lactozei. Extrem de bogat în proteine (până la 85%), aproape jumătate din această proteină fiind reprezentată de aminoacizii esențiali (35%).O astfel de proteină se va potrivi oricărui atlet și nu numai, fără excepție.  

 *Proteine de soie

Izolat proteic din soie,este bine echilibrat în aminoacizi și este renumit prin concentrația maximală de L-arginină aminoacid ce are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular.Este recomandat vegitarienilor ,persoanelor ce suferă de intoleranță la produsele lactate.

 *Concentrat proteic compus din mai multe surse

Un profil de aminoacizi perfect cu o perioadă de asimilare treptată.Acest produs de regulă conține proteină din lapte,cazeină, zer,proteină din albuș de ou.Poate fi consumat atât înainte de culcare, cât și înainte și după antrenament atît și în timpul zilei.

 *Cocktail-uri proteice

Șăicurile proteice pot fi pregătite pe apă, lapte, se mai adaugă după dorință pomușoare,fructe ce joacă rolul de antioxidant.

* Concentratele proteice trebui să corespundă cerinților dvs.

Trebuie să se țină seama de faptul că administrarea concentratelor proteice se recomandă pentru a obține un scop ca exemplu:surplus de greutate  se recomandă 1-2 din mese zilnice să fie înlocuite cu proteine (cazeină),creșterea masei musculare se recomandă adăugător la cele trei mese pe zi 2-3 porții de proteină (zer).

Proteine de vînzare in magazinul nostru online, dar și în magazinele noastre fizice POWERTEAM veți găsi o varietate bogată de concentrate proteice pe placul dumneavoastră de la cei mai buni producători de nutriție sportivă.


 De asemenea, puteți procura de la magazinul nostru: Proteine, Gainere, Aminoacizi, Creatina, Energizante, Batoane proteice, Vitamine și minerale și multe altele.

Producator : Qnt
2 399 lei
947 lei
- 8%
1 034 lei
Producator : Qnt
740 lei
345 lei
- 31%
499 lei
Producator : Qnt
808 lei