Gainere - suplimente pentru masa musculara

Weight gainers: ce înseamnă creșterea rapidă în greutate corporală

Gainer este un mix de proteine și carbohidrați pentru creșterea în greutate corporală, însuși denumirea acestui grupe de produse vorbesc despre ele,sunt recomandate atleților,sportivilor tuturor ce au scopul de a crește rapid în masă corporală.În rețeaua magazinelor noastre online Power Team, sunt prezentate o gamă largă de produse după preferințele dumneavoastră.Compania Power Team funcționează în Chișinău și pe toată Moldova!

 Pentru a obține crestere masei musculară rapidă se recomandă zilnic să aveți surplus de calorii din proteine și carbohidrați, ce înseamnă 5-6 mese pe zi. Experiența sportivilor demonstrează că este mult mai ușor și mai eficient să înlocuiți una sau duă mese cu un cocktail de gainer, ce conține proteină-carbohidrați-vitamine și minerale și sunt folosite de către organism ca material de construcție pentru țesutul muscular cît și pentru energie.

Eficiența și administrarea

Carbohidrații sunt surse de energie ce sporesc productivitate la antrenamente, un nivel mai înalt de intensitatea a efortului și în același timp nu permite proteinelor prețioase din produs să fie folosite ca surse de energie.Deci atleți ce au scop să crească rapid în greutate, în afara surplusului de proteină se recomandă adăugător calorii din carbohidrați ce ușor se asimilează fructoză, maltodextrină,glucoză,izomaltuloza.

Cele mai bune suplimente pentru masa musculara - este Gainere. Gainerul este ușor de administrat ca înlocțiitor a unei mese la locul de muncă, într-un ambutieaj de trafic, precum și atunci când nu există timp sau dorință de a găti o masă completă. În zilele de antrenament, este ideal să serviți un cocktail cu 1-2 ore înainte de antrenament, de asemenea și după timp de jumătate de oră ce garantează un început rapid al procesului de recuperare necesară pentru creșteria semnificative în masa musculară!

 Geinerul este un produs preferat de atleți ce au un metabolism foarte rapid (ectomorfi) și este complicat să crească în greutate corporală. Dacă aparțineți acestui grup, atunci ar fi mai bine să  adăugați în alimentația zilnică concentrate proteice cu un conținut ridicat de carbohidrați. Pentru endomorfi, ce dimpotrivă sunt predispuși să crească în greutate rapid, se recomandă în magazinele noastre concentrate proteice cu un nivel minim de carbohidrați.Cunoscând trăsăturile structurii corpului veți putea alege cu ușurință produsul ce vă convine, citiți cu atenție compoziția și descrierea geinerului, raportul proteină-carbohidrați.

Unde este posibil să cumperi geiner în Chișinău?

Atunci când alegeți nutriție sportivă, știți că cele mai bune prețuri și calitate pentru un geiner sunt prezentate în rețeua magazinelor Power Team ce sunt oficiali distribuitori al companiilor de nutriție sportivă.Cumpărați nutriție sportivă numai în rețeaua magazinelor specializate Power Team, cum și onlain magazin Powerteam!


De asemenea, puteți procura de la magazinul nostru: Proteine, Gainere, Aminoacizi, Creatina, Energizante, Batoane proteice, Vitamine și minerale și multe altele.

Filtru

- lei

Produse găsite: 5

Producator : Nutrend
998 lei
Cumpără 1 click
Producator : Trec nutrition
- 7%
429 lei
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Trec nutrition
487 lei
Cumpără 1 click
NEW
Producator : Qnt
659 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți