Aparat de vaslit Fit For Fun 78858
Cod : 24622
În stoc :
Compară
25 759 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

XTERRA ERG600 aparat de vîslit pliabil care poate fi transportat unde doriți să antrenați datorită rotorilor de transport.

Rezistența reglabilă cu ajutorul elementului de apă, ceea ce face mișcarea naturală, datorită zgomotului apei, există o senzație de canotaj realist pe apă.

Rezistența poate fi ajustată la 6 niveluri, datele sunt afișate pe ecranul LCD: timp, calorii arse, distanță, ritm cardiac, temperatura camerei, data, ora.


Receptorul integrat de ritm cardiac pentru telemetrie permite măsurarea ritmului cardiac folosind cureaua toracică.

Programele de antrenament oferă posibilitatea de a vă antrena cu un scop specific, de exemplu:

• cursa împotriva computerului

• timp de calculare invers

• distanța inversă

• calorii calculate invers


XTERRA ERG600 este format din cadru din oțel solid, șină glisantă din aluminiu cu două fețe care este potrivită pentru greutate persoanei maximă de 130 kg.


Specificații;

- baterii pentru afisaj LCD (2 x AA)

- afișarea datelor LCD de 5,5 inci; ceas, calendar, temperatură, timp, timp la / 500m, ritm cardiac, distanță, înot total, calorii,

- tip rezistenta la apa / 6 nivele


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți