Mulți sportivi administrează produse de nutriție sportivă. Acest lucru nu este de mirare! Fiecare antrenament este o pierdere colosală de energie, în mod obligatoriu trebue să fie recuperată, în caz contrar organismul nu va primi recuperare și rezultatul sportiv va fi stopat. În același timp, organismul are nevoie de proteine, fără de care pur și simplu nu va crește masa musculară, precum și alți nutrienți. Din alimentația sportivă ve-ți acoperi dificita de proteine și alți nutrienți în raționul zilnic. Deci, nutriția sportivă este un grup special de produse alimentare care sunt folosite de sportivi pentru a construi masa musculară, a crește forța și rezistența, energie în timpul antrenamentelor intense, menținerea metabolismului optimal și funcționare corectă a organismului.

„Este posibil din alimentația zilnică să oferim organismului toate substanțele nutritive necesare pentru a ne alimenta cum se recomandă sportivilor?” Această întrebare este adesea auzită de la începători. Din păcate, este greu de realizat! Așa dar, ca exemplu noi ne alimentăm trei ori pe zi, se are în vedere carne, pește, cereale, lactate, fructe și legume. Pentru un atlet ori sportiv se recomandă să fie 5-6 mese pe zi, adică dublu, ce este complicat din punct de vedere asimilării alimentației în tractul digestiv. În acest caz se recomandă trei mese pe zi din alimentație și adăugător 2-3 mese din de nutriția sportivă, aceasta este soluția optimă pentru sportivi.

1. Proteine
Toate țesuturile corpului uman și animal sunt compuse din proteine. Proteinele sunt compuse din  aminoacizi. În timpul antrenamentelor, aminoacizii mușchilor sunt folosiți ca energie sau sunt fracturați, bine se simte a doua zi după sport se are în vedere dureri musculare. După antrenamente și în zile fără antrenamente țăsutul muscular are nevoie de proteine dublu pentru recuperare și creștere. Omul ce nu face sport are nevoie de 1 g de proteine la kilogram corp, ear sportivii au nevoie de aproximativ 2 g pentru bărbați și 1,5 pentru femei.

Acest supliment sportiv este recomandat pentru:
creșterea în masă musculară;
în perioade de slabit;
menținerea în forma fizică optimală;
dezvoltarea forței maximale;
recuperarea rapidă a mușchilor.


2. Creatină


Creatina este un compus organic produs în organism din trei aminoacizi (arginină, glicină și metionină)

Aportul suplimentar de creatină permite organismului să mențină sarcina maximă mai mult decât de obicei și să se recupereze mai repede între seturi, ceea ce ajută la creșterea rezistenței și îmbunătățirea capacității de a efectua seturi repetitive în timpul antrenamentului. Acest efect, la rândul său, poate contribui la o creștere mai rapidă a forței și a masei musculare slabe.3. Vitamine și minerale

Vitaminele și mineralele sunt substanțe pe care organismul trebuie să le primească zilnic cu alimente și suplimente. Vitaminele și mineralele sportive ajută la susținerea sistemului imunitar, îmbunătățesc starea generală internă și externă a corpului, participă la toate enzimele, participă la schimbul de proteine, grăsimi și carbohidrați. Ele sunt necesare pentru a obține masa musculară, pentru arderea grăsimilor și, în general, pentru o viață sănătoasă.

Filtru

- lei

Produse găsite: 1

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți