Astăzi, nutriția sportivă ocupă un loc puternic printre alte produse din dieta multor sportivi în culturism și alte sporturi. În cele mai multe cazuri, sportivii cumpără aceste suplimente pentru a crește în masa musculară, pentru a îmbunătăți indicatorii de relief și rezistență. Numărul actual de producători de pe piața alimentației sportive îi face pe sportivi să să analizeze recenziile de pe internet, să studieze compoziția, calitate, concentrația componenților și în primul rînd calitatea și originea materiei prime.În acest articol, vom vorbi despre cea mai bună nutriție sportivă destinată creșterei masei musculare.

Aceste suplimente sportive vă vor ajuta să vă atingeți obiectivul.

1. Gainers


Gainer este conține proteine și carbohidrați pentru creșterea în greutate și masa musculară, numai numele său vorbește deja despre cel mai important scop pentru un atlet care dorește să crească.

Antrenamentul singur, după cum știți, nu este suficient, trebuie să obțineți o cantitate imensă de calorii din alimentație, pe care va trebui să le luați de cel puțin 5-6 ori pe zi. Experiența sportivilor demonstrează că este mult mai ușor și mai eficient să înlocuiți una sau mai multe mese cu un cocktail special de proteine-carbohidrați, care este garantat să vă ofere atât nutriente pentru mușchi, cât și energie pentru antrenamente.2. Creatină


Creatina este un compus organic produs în organism din trei aminoacizi (arginină, glicină și metionină)

Aportul suplimentar de creatină permite organismului să mențină sarcina maximă mai mult decât de obicei și să se recupereze mai repede între seturi, ceea ce ajută la creșterea rezistenței și îmbunătățirea capacității de a efectua seturi repetitive în timpul antrenamentului. Acest efect, la rândul său, poate contribui la o creștere mai rapidă a forței și a masei musculare slabe.3. Vitamine și minerale

Vitaminele și mineralele sunt substanțe pe care organismul trebuie să le primească zilnic cu alimente și suplimente. Vitaminele și mineralele sportive ajută la susținerea sistemului imunitar, îmbunătățesc starea generală internă și externă a corpului, participă la toate enzimele, participă la schimbul de proteine, grăsimi și carbohidrați. Ele sunt necesare pentru a obține masa musculară, pentru arderea grăsimilor și, în general, pentru o viață sănătoasă.Comandați online și obțineți rezultate sportive rapid și eficient!

Creșterea în greutate

Clienții noștri mulțumiți