Sistemul imunitar depinde de mai mulți factori. Unul dintre acești factori este genetica, care este o capacitatea de la naștere, transmisă genetic, pentru apărarea organismului. Al doilea factor este adaptarea sistemului imunitar la bolile de care a bolit omul. Slăbirea sistemului imunitar duce la boli frecvente și la o perioadă lungă de recuperare. Persoanele cu sistem imunitar slăb sunt predispuse la boli infecțioase de sezon, în special, răceli care deseori se repetă. Oamenii cu un sistem imunitar slăb ar trebui, să respecte un stil de viață sănătos și să mențină de un regim alimentar sănătos.


Factorii care afectează sistemul imunitar:

- Stresul excesiv fizic sau mental
- Dificita de nutrienți sau substanțe care întăresc sistemul imunitar (vitamine, minerale)
- Lipsa mișcării și efortului fizic
- Dificită de somn
- Boli netratate

- Perioade de sezon, trecerea de la un anotimp la altul, ceea ce amenință cu răceli frecvente.

Aceste produse vă vor ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și pentru o vitalitate mai înaltă!


1. Vitamine și minerale


Vitamine și minerale sunt substanțe pe care organismul trebuie să le primească zilnic din alimentație ori suplimente. Complexuri sportive de vitamine și minerale sportive ajută la susținerea sistemului imunitar, îmbunătățesc starea generală internă și externă a corpului, participă la toate procesele în organismul uman, participă la metabolismul de proteine, grăsimi și carbohidrați. Ele sunt necesare pentru a crește în masa musculară, pentru arderea grăsimilor și, în general, pentru o viață sănătoasă.


2. Antioxidanți


Omega 3 sunt acizi grași nesăturați esențiali. Este o sursă sănătoasă de grăsimi care sprijină funcțiile inimii, contribuie la susținerea funcționării adecvate a creierului și a vederii.
Produsul este îmbogățit cu vitamina D, care este necesar pentru funcționarea normală a sistemului imunitar


Destinat pentru:

- îmbunătățirea imunității și pentru o vitalitate mai înaltă
- îmbunătățirea funcționării inimii și a creierului.
- scăderea colesterolului




Omega 3 Softgel conțin la una capsulă: 1000 mg de ulei de pește;
- din care acid eicosapentaenoic (EPA)   301 mg

- din care acid docosahexaenoic (DHA)   210 mg

- Vitamina D  320 μg = 400% *


Rezultatele multor studii demonstrează că utilizarea acizilor grași Omega-3, chiar și în cantități mici, are un efect pozitiv asupra funcționării sistemului cardiovascular.

Administrarea suplimentară ajută la reducerea nivelului de colesterol dăunător, precum crește colesterol bun și la reducerea vâscozității sângelui, ceea ce are un efect benefic asupra activității inimii și a circulației sângelui în general.


Comandă online și fii sănătos!

Filtru

- lei

Produse găsite: 0

Nu sunt produse în categorie

Clienții noștri mulțumiți