Sticla Shake Go Fit Black 820 ml
Cod : 8572
În stoc :
Compară
236 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Shaiker Contigo are un fund rotunjit unic, care permite amestecarea uniformă a băuturilor proteice și a smoothie-urilor.

Ușor de spălat.

Design estetic și funcțional.

Agitatorul Shake & Go are un fund rotund, iar mingea amestecă uniform cocktailurile într-o masă omogenă.

Nu conține BPA, miros sau gust de plastic.

Fabricat din polipropilenă.

Se spală în mașina de spălat vase.

Echipat cu o minge specială pentru amestecarea 

Volum: 820 ml.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
- 23%
191 lei
147 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Nutrend
130 lei
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți