Aparat multifuncțional fitness Orion Classic L1
Cod : 30892
În stoc :
Compară
18 475 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Aparat multifuncțional fitness Orion Classic L1;

- 19 exerciții diferite;
- potrivit pentru antrenamentul tuturor grupelor musculare: spate, piept, brațe, umeri, picioare, abdomen;
- exerciții: butterfly, tracțiune verticală și orizontală, abdomen, triceps la bloc, extensie picioare, biceps bancă, triceps, extensii separat pentru triceps biceps umeri, aducția piciorului la cablu;
- imagini cu exerciții pe panou;
- sezut și spatar din materiale confortabile;
- piese moi (mansoane) de înaltă calitate;
- design modern;
- set de greutăți incorporate: 65 kg
- rulmenți ABEC 7 (rotirea rulmentului la o frecvență mai mare cu mai puține vibrații).
- greutate maxima a utilizatorului: 150 kg
- dimensiuni asamblat 194 x 87 x 206 cm
- greutate: 142 kg
 
Brend ORION Bulgaria
Producator China


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți