CASEIN 100 1800 g
Cod : 32761
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
1 875 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CASEIN 100 concentrat proteiс, conține cazeină micelară, care este o sursă excelentă de proteine, cu un timp lung de digestie de până la opt ore. CASEIN 100 vă suplimentează dieta cu proteine suplimentare care promovează creșterea și refacerea mușchilor. CASEIN 100 este o sursă excelentă de proteine în perioada dietelor de slăbire și este ideală pentru a înlocui una sau două mese.

Se recomandă una porție 30 g (1,5 linguri) să dizolvați în 200 ml apă sau lapte; folosiți un agitator sau un blender. Administrați 1-3 porții pe zi.

În zilele de antrenament:

Prima porție dimineața după trezire, a doua porție după 1,5 oră  de antrenament, a treia porție înainte de culcare.

În zilele fără antrenament:

Prima porție dimineața după trezire, a doua porție între mese, a treia porție înainte de culcare.

Producător TREC NUTRITION Polonia

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Valoare nutrițională 30 g

Energie 459 kJ / 108 kcal

Grasimi 0,63 g

- din care saturate 0,44 g

Carbohidrați 2,84 g

- din care zaharuri 0,18 g

Proteine 22,77 g

sare 0,45 g

Ingrediente; aromă de banană căpșuni: cazeină micelară (din lapte) (95,5%); concentrat de căpșuni uscate [maltodextrină, suc concentrat de căpșuni] (0,25%); banane liofilizate (0,25%); îndulcitor - sucraloză; culoare - roșu coșenial A.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 4%
1 249 lei
1 199 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
2 549 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
1 498 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
1 073 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
1 107 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți