B-COMPLEX FORMULA 500 mg. 30 Softgels.
Cod : 40726
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
69 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Complexul B de la Nature Essential conțin vitamine din grupa B, Vitamina C si Vitamina E care ne ofera vitamine pentru starile de carenta, oferindu-ne vigoare pentru oboseala.

Vitaminele din grupa B sunt implicate în multe procese metabolice și sunt necesare pentru formarea sau buna funcționare a tuturor sistemelor corpului. Ne confera vigoare si rezistenta la oboseala datorita starii de carenta vitaminica, ne ajuta la buna functionare a sistemului nervos, imunitate, imbunatateste rezistenta fizica, este necesara functionarii muschilor, pentru formarea oaselor, dinților și pielii, au proprietăți antioxidante, sunt implicate în formarea hormonilor etc...

Nutrienți activi: vitamina C (acid ascorbic), vitamina B-3 (nicotinamidă), vitamina E (alfa-tocoferol), vitamina B-5 (pantotenat de calciu), vitamina B-6 (piridoxină), vitamina B-2 (riboflavină) , Vitamina B-1 (Tiamină), Vitamina B-9 (Acid folic), Biotină și Vitamina B-12 (Cobalamină).

Instructiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, se ia cate o (1) capsulă pe zi, cu alimente. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici B-complex:

Conține SOIA.

Nu contine gluten sau lactoza.

Supliment alimentar pe bază de vitamine.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Format gel capsulă, protejează de oxidare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENTE UNA CAPSULĂ;

Vitamina C - 80 mg/100%*;

Vitamina B3 - 16 mg/100%*;

Vitamina E - 12 mg/100%*;

Vitamina B5 - 6 mg/100%*;

Vitamina B6 - 1,4 mg/100%*;

Vitamina B2 - 1,4 mg /100%*;

Vitamina B1 - 1,1 mg/100%*;

Vitamina B9 - 200 μg/100%*;

Vitamina B8 - 50 μg/100%*;

Vitamina B12 - 2,5 μg/100%*.

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: ulei de floarea soarelui (seminte), vitamina C (acid ascorbic), agent de ingrosare (ceara galbena), emulgator (lecitină de floarea soarelui), vitamina E (acetat de tocoferol DL), vitamina B-3 (nicotinamidă), Vitamina B-5 (pantotenat de calciu), vitamina B-12 (cianocobalamina), vitamina B-6 (piridoxina), Vitamina B-2 (riboflavina), vitamina B-1 (tiamina), vitamina B-9 (acid folic), vitamina B-8 (biotina), capsulă [Gelatina bovină, glicerină din semințe vegetale și colorant (oxid roșu de fier)].

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
58 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
84 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
69 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți