Achiziția produselor în rate este acum ușor - plătiți cu liber card online!

De ce LiberCard?


ACHIŢI IMEDIAT

Gata cu adunatul banilor luni în şir şi amânatul cumpărăturilor dorite. Urgenţă, ocazie unică sau ofertă specială, bucură-te de ele acum!

RESTITUI LUNAR

Cumperi acum, dar plăteşti treptat. Valoarea cumpărăturii va fi împărţită în rate egale pe care le vei achita pe parcursul a câteva luni.

LA 0% DOBÂNDĂ

Cel mai important:
Cu LiberCard achiți în rate fără dobândă, fără comisioane și costuri suplimentare.


Cum funcționează?

LiberCard este primul card de cumpărături în rate din Moldova care îți oferă posibilitatea să cumperi orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Soliciți o singură dată cardul de cumpărături, validezi limita de credit și cumpărăturile devin mai simple.

Plătești cu LiberCard, te bucuri de bunurile procurate, iar ratele le achiți treptat și fără dobândă.

Ai vârsta cuprinsă între 20 şi 70 de ani și nu ai restanțe la alte credite? Completează Cererea on-line sau vino în orice sucursală MAIB.

Ai nevoie doar de buletinul de identitate. La necesitate, banca poate solicita și alte documente pentru a îndeplini cerințele de prudență.

Fiecare cumpărătură plătită cu LiberCard este automat împărțită în rate lunare egale, în funcție de numărul de rate oferit de partener. Poți plăti cu LiberCard mai multe cumpărături la parteneri diferiți.

Planul de rambursare și toate cumpărăturile efectuate le poți vedea în aplicația MAIBank. 

Ca să menții dobânda mereu pe 0, tot ce trebuie să faci e să achiți la timp totalul de plată afișat în extrasul de cont până la data de 16 a fiecărei luni.

Poți achita rata lunară prin: aplicația MAIBank, Internet Banking, la terminalele self-service, în orice sucursală a băncii.


Produse cu reduceri

- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 37%
2 634 lei
1 669 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți