Totul despre L carnitin - afla cum sa arzi grăsimi eficient!


L-Carnitina este un derivat de aminoacid pentru o vitalitate mai înaltă! 


La ce ajută l-carnitina?


Principala sa funcție este transportul de grăsimi în mușchi pentru producerea de energie atunci când facem antrenament. Energie veți obține imediat, acest fapt este un plus a carnitinei!  Datorită acestei proprietăți, corpul primește rezistență suplimentară, concentrație mintală și energie. Iar rezervele de grăsime se topesc ca zăpada în saună. Și toate acestea fără stimulanți și fără cofeină, ce înseamnă nu este afectat sistemul nervos, insomnie și fără iritabilitate! 


Carnitina este un arzător de grăsimi — care sunt capacitățile sale?


Corectarea formei și arderea grăsimilor și nu numai.

Sute de studii au arătat că L-carnitina:


Îmbunătățește memoria și capacitatea mentală

Participă la vindecarea rănilor

Sprijină sistemul cardiovascular

Promovează sănătatea pielii

Și asta nu este limita capacităților carnitinei.


Compania Nutrend folosește pentru producerea L-Carnitine 100000 carnitina Carnipure ™ Lonza - mărcă elvețienă, calitate cea mai înaltă din lume. Nu există nici o exagerare în această afirmație, Carnipure ™ este considerată cea mai curată și cea mai eficientă din categoria sa din lume. L-Carnitina 10000 Nutrend este îmbogățită cu vitamine B5 și B6, care stimulează semnificativ proceselor metabolice, contribuind la reducerea greutății și producerea de energie. Produsul nu conține zahăr. 


👉https://powerteam.md/ro/5955464/


Cum să administrează L-Carnitină ?
L-Carnitina în formă lichidă este asimilată rapid și se administrează înainte de antrenament.


În ce condiții în mod obișnuit organismul va începe să ardă grăsimea subcutanată?

Acestea ar trebui să fie condiții destul de dificile. În primul rând, trebuie să fii suficient de activ fizic. Fie că te antrenezi în fiecare zi ori munca fizică zi de zi. Este important să cheltuiți un număr mai mare de calorii zilnic și un ritmul cardiac să fie cât mai mare posibil (adică se are în vedere ritmul cardiac mediu pe zi). Reduceți aportul de calorii cu aproximativ 10%. Adică în mod constant rațion zilnic redus. Împreună, acest lucru va crea condiții pentru a scăpa corpul de excesul de greutate.
L-Carnitina ajută la oxidarea grăsimilor prin transportul lor în celulile musculare pentru producerea de energie. Adică, dacă ați creat condiții pentru arderea țesutului adipos, carnitina va spori acest proces. Dacă nu există astfel de condiții, atunci carnitina va funcționa slab. În acest sens, L-carnitina este un ajutor împotriva obezității și nu un produs fantastic. Instrumentul principal este disciplina dumneavoastră. În plus, acest aminoacid vă oferă energie suplimentară și vă ajută în dieta zilnică.


Ca orice alt aminoacid, carnitina nu are efecte secundare (cu excepția intoleranței individuale). Prin urmare, chiar și un exces de l-carnitină nu vă va afecta dar și folos mare nu va fi.



Produse cu reduceri

- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți