KWCM04 BANDEL KWELL- BLU RESISTENZA ALTA
Cod : 9535
În stoc :
Compară
Producator : k-well
346 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

BANDEL LIV.4 bandă elastică fabricată din țesătură, cusută dublă și împărțită în șapte puncte de prindere, ce vă permite să efectuați o mare varietate de exerciții.

Recomandat pentru antrenamente la domiciliu, precum și antrenamente funcționale de fitness, recuperare musculară, pilates și tonus muscular. Fabricat în Italia, rezistent la rupere, strivire și deformare, poate fi folosit pentru antrenamente în apă.


Nivelul de încărcare; 4 - rezistență înaltă

Marimea; lungime 110 cm, lățime 5 cm

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Iron gym
367 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți