Banda de alergare G6260 Pioneer S2
Cod : 30118
În stoc :
Compară
Producator : BH-Fitness
21 639 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Banda de alergat pliabilă potrivită pentru utilizatori care doresc să facă antrenamente la domiciliu. Satisface toate cerințile de bază ale oricărui utilizator cu greutatea corporală pînă la 115 kg, avînd viteză de până la 14 km / h și 12 programe de antrenament.

Specificații tehnice:

Ecran LCD 

12 programe de antrenament

Test de grăsime corporală (BF)

Greutatea maximă a utilizatorului 115 kg

Lungime 162 cm

Lățime 72 cm

Înălțime 131 cm

Greutate 50 kg

Roți de transport

Putere  2 CP

Viteză  1-14 km / h

Suprafața de rulare  130/41cm

Pliabil

Producător CHINA

Brend BH Spania


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți