FOLIC ACID 90 capsule
Cod : 32774
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
138 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Aportul regulat de acid folic oferă organismului un sprijin real pentru sănătate. Acidul folic este necesar pentru sinteza corectă a celulelor sanguine, sinteza aminoacizilor, precum și pentru funcționarea sistemului imunitar și rezistența organismului la infecții. Desigur, nu trebuie să uităm de nevoia crescută de acid folic pentru femeile care planifică sarcină sau sunt deja însărcinate. Acest lucru se datorează faptului că acidul folic este benefic pentru dezvoltarea corectă a sistemului nervos fetal. Merită de adăugat că acidul folic ajută la reducerea senzației constante de oboseală și susține sistemul nervos central.
Cui putem recomanda in mod special acest produs?
Datorită pierderilor acidului folic în timpul pregatirii termice a produselor alimentare se recomandă pentru toți, în special: femei însărcinate și cele care plănifică sărcina, oameni care se luptă cu problema homocisteinei mari (aterosclerotic și trombotice), dereglarea funcționării microflorei intestinale.

Se recomandă să administrați una capsulă pe zi după micul dejun.


Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Ingrediente active 1 capsulă: Acid folic  400,00 μg (200%*).

INGREDIENTE: maltodextrină; învelișul capsulei (gelatină; culoare – dioxid de titan); agent antiaglomerant - săruri de magneziu ale acizilor grași; acid folic (acid pteroilmonoglutamic) (0,08%).


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți