VITAMIN C 2000 100 ml
Cod : 33921
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
36 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Vitamina C 2000 este o sursă concentrată de vitamina C în forma lichidă ce permite rapid asimilarea. Vitamina C este un component de baza pentru imunitate și un antioxidant puternic care luptă împotriva radicalilor liberi. Nu trebuie să uităm de această vitamină importantă în perioadele de incidență crescută a răcelii și gripei, precum și atunci când ducem un stil de viață stresant (antrenamente intense, alimentație dezechilibrată, muncă asiduă). O doză de vitamina C cu absorbție rapidă este o soluție efectivă atât după antrenament, cât și în timpul unei zile pline de muncă și responsabilități familiale.

Cui este recomandat acest produs?

Recomandat tuturor, în special pentru imunitate, în perioade de incidență crescută a gripei și răcelilor, pentru cei aflați sub stres sever și pentru cei care se antrenează intens.

Mod de utilizare: Folosiți portie de 50 ml (2 linguri mari) - o data pe zi, de preferat dupa masa. Scutura bine inainte de folosire

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

COMPONENTE ACTIVE  100 ml

Vitamina C  2000,00 mg

Ingrediente: apa; vitamina C (acid L-ascorbic) (2,0%); regulator de aciditate - acid citric; arome; îndulcitori - acesulfam K, sucraloză, neotam; maltodextrină; conservant - acid sorbic.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
SALE
27 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
42 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți