TESTOGEN, 60 tab 1200 mg
Cod : 34528
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
672 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

TESTOGEN - are efect tonic și contribuie la reducerea oboselii fizice și psihice, menține nivelul normal de testosteron din sânge și înbunătățește vasodilatației.

60 comprimate, câte 1200 mg

Recomandat
- persoanelor cu cerințe ridicate de antrenament

- pregătirea de competiții sportive

- definiție musculară

CARACTERISTICI
Testogen® este un supliment alimentar cu policosanoli, magneziu, zinc, Tribulus terrestris și polifenoli naturali. Tribulus terrestris are o acțiune tonică și poate fi util pe masura ce apare oboseala psihica sau fizica. Policosanolii, zincul și vitamina C au o activitate antioxidantă puternică. Octacosanol (unul dintre policosanolii din BiocosanolTM, ajută la obținerea unor niveluri ridicate de anduranță și susține utilizarea optimă a oxigenului în celule. Literatura științifică privind ViNitroxTM arată că acest produs susține producția de NO în vasele de sânge, ajutând optim vasodilatație și atingerea puterii aerobe maxime. Eliberarea de oxid nitric (NO) este prima etapă a procesului de vasodilatație. Pe măsură ce exercițiile fizice continuă, este mai dificil să păstrați o producție optimă de NO. Testosteronul este un hormon care este produs în mod natural de organism și este responsabil pentru caracteristicile fizice masculine. Acest hormon este, de asemenea, implicat în creșterea masei musculară și generează o senzație de bunăstare generală și condiție fizică.

Indicații

TESTOGEN® este un supliment benefic pentru persoanele care efectuează sporturi de forță-putere de mare intensitate sau care participă la sporturi serioase de anduranță, în special în fazele de antrenament crescute. Această formulă complexă permite organismului să lupte împotriva activității radicalilor liberi

Instrucțiuni de folosire

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE
Se recomandă 2 comprimate pe zi timp de aproximativ 2-3 luni cu o pauză de 20-30 de zile între cicluri.

Descriere brand
Detalii

Substanțe active 2 tablete

Tribulus terrestris  60% saponine (Tribulus

terrestris L. fructe) 1000 mg

VinitroxTM  70 mg

- din care polifenoli  66,5 mg

Biocosanol  8 mg

- din care policosanoli  7,2 mg

Zinc  8 mg 80%

Magneziu  262,5 mg 70%

Vitamina C  48 mg 60%

Vitamina B6  0,84 mg 60%

Ingrediente

Tribulus terrestris. 60% saponine (semințe de Tribulus terrestris, maltodextrină), agent de încărcare: celuloză microcristalină, oxid de magneziu, ViNitroxTM (95% polifenoli din semințe de Vitis vinifera de și Malus domestica de fructe), gluconat de zinc, vitamina C (acid ascorbic, etil celuloză), antiaglomerant: silice, stearat de magneziu, agenți de acoperire: hidroxipropil metilceluloză, polietilen glicol, E171, talc, E172, biocosanolTM (90% policosanoli din trestie de zahăr), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
SALE
632 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
742 lei
Cumpără 1 click
- 8%
565 lei
519 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți