SKC20 DUMBBELL SET-BARBELL IN SUITCASE 2x10KG
Cod : 35714
În stoc :
Compară
Producator : Abisal
3 199 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

SKC20 HMS - set din două gantere care pot fi unite împreună pentru a forma halteră.

Setul este fabricat din oțel cromat de înaltă calitate ce garantează rezistență ridicată și asigură o durată lungă de expluatere, este acoperit cu material PVC, care protejează și în același timp absoarbe orice impact. Clemele și diametrul găurii de greutate perfect adaptat facilitează schimbările rapide ale greutății și asigură o poziție sigură. Clemele sunt filetate, dar au protecție suplimentară sub forma unui șurub de strângere. Astfel, greutățile nu sunt mișcate în timpul antrenamentului.

Datorită barei speciale, două bare gantere pot fi conectate într-una lungă și va forma halteră. Această soluție inovatoare extinde semnificativ gama de posibilități pentru exerciții care nu sunt posibile sau confortabile cu gantere. Având un singur produs, putem folosi două.

Setul este format din două bare gantere, patru cleme, o extensie specială pentru conectare și 12 discuri cu greutăți diferite. Toate acestea într-o valiză comodă.

SPECIFICAȚIE

Material: oțel cromat, PVC.

Dimensiuni bare gantere

Lungime: 35 cm

Diametru: 25 mm

Diametru mâner: 34 mm

Greutate: 1,1 kg

Dimensiuni barei de conectare:

Lungime: 30 cm

Diametru: 32 mm

Diametru mâner: 41 mm

Greutate: 0,6 kg

Greutăți:

4 bucati 2,5 kg - 14,5 x 2,7 cm

4 buc 1,25 kg - 12,5 x 2 cm

4 bucăți 0,5 kg - 8,7 x 1,9 cm

Greutate clip: 0,2 kg

Greutate totală: 21 kg

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
- 11%
3 457 lei
3 089 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți