MANUSI FITNES POWER SYSTEM-GLOVES PRO GRIP EVO-GREY-S
Cod : 38375
În stoc :
Compară
Producator : POWER SYSTEM
187 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

MănușI fitness POWER SYSTEM PRO GRIP EVO, soluția supremă pentru durabilitate și performanță.

Durabilitatet: Mănușile sunt rezistente pentru cele mai grele antrenamente. Palma cu formă ergonomică este realizată din material Amara de calitate superioară, cunoscută pentru durabilitatea sa excepțională. Cu caracteristici îmbunătățite și căptușeală solidă din spumă, aceste mănuși oferă protecție maximă și o durată lungă de viață. Cusăturile duble de pe palmă și degetul mare cu două straturi le consolidează și mai mult durabilitatea, asigurându-se că oferă o protecție eficientă a mâinilor pe tot parcursul sesiunilor de antrenament.

Respirabil și flexibil: Spatele mănușilor este confecționat din țesătură excelentă, elastică și ușoară, structurată 4WAY. Acest material inovator promovează ventilația optimă, prevenind acumularea de căldură și menținând mâinile reci și uscate. În plus, construcția din plasă a acestei țesături asigură o elasticitate superioară, permițând mișcarea nerestricționată a degetelor și îmbunătățind performanța generală.

Anti-alunecare și protecție: palma mănușii este proiectată inteligent cu două părți pentru o funcționalitate optimă. Căptușeala din spumă oferă amortizare, reducând impactul asupra mâinilor și sporind confortul și performanța. Cealaltă parte este confecționată din piele naturală, oferind aderență și protecție excelentă.

Design: mănușile au o închidere cu velcro pentru încheietura mâinii, reglabilă liber, oferind flexibilitate pentru cea mai bună potrivire în funcție de dimensiunea încheieturii mâinii. Această caracteristică asigură o potrivire sigură și personalizată, oferindu-vă încrederea și stabilitatea necesare în timpul diferitelor activități, cum ar fi antrenament, exerciții, antrenament, fitness, culturism, ciclism, haltere și powerlifting.

Tabel cu mărimi pentru mănuși

Mărimea mănușilor este determinată prin măsurarea circumferinței palmelor.

Metric în cm;

S-17,8 cm

M-20,3 cm

L-22,9 cm

XL-25,4 cm

XXL-27,9 cm

Descriere brand

POWER SYSTEM, o societate mixtă germano-cehă, produce produse utilizate de sportivii profesioniști, începătorii în sport, pasionații de fitness și cei care obișnuiesc să aibă un stil de viață activ. Produsele companiei vă ajută să vă îmbunătățiți performanțele și să vă ridicați nivelul de antrenament orientat spre performanță.


Gama POWER SYSTEM include suplimente sportive, echipamente și inventar. Produsele nutriționale sunt realizate din materii prime de o calitate excelentă și fără ingrediente care au un efect negativ asupra sportivilor.


Bruno și Julie Pauletto au fondat marca când au început să cumpere materii prime pentru aditivi direct de la companiile producătoare în 1986. Câțiva ani mai târziu au înființat o companie și au achiziționat propria unitate de producție în Hamburg. În prezent, marca oferă o gamă largă de produse, care sunt completate și extinse în mod regulat, iar produsele sale sunt bine cunoscute de consumatorii din întreaga Europă.


BENEFICIILE PRODUSELOR PENTRU SISTEME DE ALIMENTARE POWER SYSTEM:

accesorii și echipamente sportive și de fitness de calitate profesională sunt create din materiale de înaltă calitate, de înaltă tehnologie, care sunt durabile, igienice și rezistente la uzură;

forma echipamentelor (mănuși, curele etc.) sunt concepute până la cel mai mic detaliu și le fac cât mai confortabile; echipamentul poate rezista la sarcini considerabile și are o formă ergonomică. 

Elementele de fixare robuste, plăcuțele antiderapante și alte caracteristici de proiectare asigură o funcționare confortabilă și sigură.Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți