EXPANDER CROSS BAND-LEVEL 3
Cod : 38429
În stoc :
Compară
Producator : POWER SYSTEM
539 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

POWER SYSTEM CROSS BAND benzi de înaltă rezistență pentru sarcini grele.

Benzile CROSS pentru antrenament cu greutăți. Mai multe variante cu diferite niveluri de rezistență - ideale pentru utilizarea ca benzi pentru glezne sau picioare.

Antrenați-vă brațele, spatele, umerii, picioarele și fundul în același timp cu ajutorul benzilor de rezistență - ideal pentru antrenamentul funcțional, yoga și fizioterapie pentru a ajuta la întărirea ligamentelor sau a mușchilor rupți. Combinați mai multe benzi de tracțiune pentru a varia nivelul de rezistență, de la benzi grele la benzi ușoare.

Culoare     Lățime, mm     Rezistență, kg
Rosu         32                   15–40

Descriere brand

POWER SYSTEM, o societate mixtă germano-cehă, produce produse utilizate de sportivii profesioniști, începătorii în sport, pasionații de fitness și cei care obișnuiesc să aibă un stil de viață activ. Produsele companiei vă ajută să vă îmbunătățiți performanțele și să vă ridicați nivelul de antrenament orientat spre performanță.


Gama POWER SYSTEM include suplimente sportive, echipamente și inventar. Produsele nutriționale sunt realizate din materii prime de o calitate excelentă și fără ingrediente care au un efect negativ asupra sportivilor.


Bruno și Julie Pauletto au fondat marca când au început să cumpere materii prime pentru aditivi direct de la companiile producătoare în 1986. Câțiva ani mai târziu au înființat o companie și au achiziționat propria unitate de producție în Hamburg. În prezent, marca oferă o gamă largă de produse, care sunt completate și extinse în mod regulat, iar produsele sale sunt bine cunoscute de consumatorii din întreaga Europă.


BENEFICIILE PRODUSELOR PENTRU SISTEME DE ALIMENTARE POWER SYSTEM:

accesorii și echipamente sportive și de fitness de calitate profesională sunt create din materiale de înaltă calitate, de înaltă tehnologie, care sunt durabile, igienice și rezistente la uzură;

forma echipamentelor (mănuși, curele etc.) sunt concepute până la cel mai mic detaliu și le fac cât mai confortabile; echipamentul poate rezista la sarcini considerabile și are o formă ergonomică. 

Elementele de fixare robuste, plăcuțele antiderapante și alte caracteristici de proiectare asigură o funcționare confortabilă și sigură.



Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți