WHEY CORE, 1800 g, strawberry
Cod : 38482
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
1 579 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Proteine din zer, calitate înaltă de la furnizori certificați în 4 arome delicioase, conține un raport optim de aminoacizi cu lanț ramificat BCAA. Whey Core este potrivit și pentru sportivii mai tineri de la vârsta de 12 ani. Concentratul de proteine din zer este cea mai benefică și cea mai disponibilă formă de proteină din zer. Concentratul de proteine din zer este considerat cel mai popular supliment sportiv și este folosit în culturism pentru a câștiga masa musculară, a pierde în greutate și a menține o formă fizică bună.

- contribuie la creșterea masei musculare

- contribuie la menținerea masei musculare

- contribuie la menținerea stării normale a oaselor

- sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea oaselor normale la copii

Beneficii:

23,7 g de proteine într-o porție

4,5 g de BCAA într-o porție

spectru larg de aminoacizi

fara conservanti

fara coloranti artificiali

fără gluten

Doza recomandata: se amesteca porție de 32 g ( 3/4 din măsură) in 250 ml apa, consumați 1-3 portii pe zi, intre mese în dependență de necesarul zilnic de proteine.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională porție 32 g

Valoare energetică 531 kJ/126 kcal

Grasimi  1,8 g

- din care acizi grași saturați  1,2 g

Carbohidrați  2,9 g

- din care zaharuri  2,2 g

Fibre  1,8 g

Proteine 23,7 g

Sare  0,5 g

Spectru tipic de aminoacizi:

L-Alanina  952 mg

L-Arginina  578mg

Acid L-aspartic  2.204 mg

L-cisteină  522 mg

Acid L-glutamic  3.417 mg

Glicină  3.355 mg

L-Histidină  411 m

L-Isoleucină**  1.064 mg

L-Leucină**  2.409 mg

L-lizină*  1.998 mg

L-Metionină*  448 mg

L-fenilalanina*  728 mg

L-Prolină  952 mg

L-Serina  878mg

L-Treonină*  1.008 mg

L-tirozină  691 mg

L-triptofan*  392 mg

L-Valină**  990 mg

* EAA - aminoacizi esentiali

** Aminoacizi esențiali cu lanț ramificat BCAA

Ingrediente; (conține lecitină de floarea soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), potențiator de aromă glicină, inulină, lapte praf integral, aromă, concentrat de sfeclă roșie, gumă xantană de îngroșare, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, clorură de sodiu, agent antiaglomerant dioxid de siliciu. Poate contine urme de soia.


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 37%
2 634 lei
1 669 lei
Cumpără 1 click
- 14%
1 998 lei
1 724 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 10%
1 749 lei
1 574 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 37%
2 634 lei
1 669 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
1 579 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți