HARB PRO 2.0 UNISEX BLACK
În stoc :
Compară
Producator : Harbinger
627 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Harbinger Pro Gloves 2.0 - mănuși din piele naturală și țesătură elastică, concepute cu o respirabilitate sporită datorită palmei perforate din două straturi din piele naturală, potrivite pentru o varietate de exerciții cu haltere, gantere, kettlebell, de asemenea pentru aerobică cu greutăți. Țesătura confortabilă elastică pe dosul mâinii oferă o potrivire flexibilă și o gamă completă de mișcare, astfel încât prinderea dumneavoastră să fie naturală atunci când ridicați. Închidere cu velcro reglabil pentru o potrivire sigură. Mănușile universale sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. INSTRUCȚIUNI DE ÎNGRIJIRE Spălați mănușile manual. Mănușile dispun de urechi pentru degete și încheietura mâinii care facilitează îmbrătarea și scoaterea mănușilor înainte sau după antrenament. Harbinger este un furnizor de mănuși, curele și accesorii pentru antrenament de forță, de înaltă calitate, proiectate cu grijă. Cu tehnologie patentată și design de ultimă oră, Harbinger continuă să ofere produse noi și inovatoare pentru haltere și antrenament de forță în întreaga lume.

Material; 35% poliester, 21% bumbac, 19% piele, 15% nailon, 10% spandex.

Tabel cu mărimi pentru mănuși

Mărimea mănușilor este determinată prin măsurarea circumferinței palmelor.

Sistem metric în cm;

S-17,8 cm

M-20,3 cm

L-22,9 cm

XL-25,4 cm

XXL-27,9 cm

Descriere brand

Compania HARBINGER a fost fondată în 1988 de David McCrane, ce a dezvoltat cel mai puternic sistem de susținere a încheieturii mâinii aplicate vreodată pentru mănușile de fitness. 

HARBINGER Fitness USA este o companie de accesorii sportive de calitate premium și cu un design modern. Este un lider în domeniul său. Producător renumit  de mănuși și accesorii pentru fitness și culturism. 

Bazat pe tehnologii unice, de cea mai înaltă calitate, ce a câștigat recunoașterea atât de către profesioniști în culturism, cât și de cei ce frecventează centrele de fitness. Calitatea, croirea anatomică corectă a produselor și cele mai recente tehnologii sunt folosite în producție. Produse exclusive de la producătorul HARBINGER sunt folosite atât pentru casă cât și în cluburi de fitness. 

În ultimii ani, HARBINGER și-a extins în mod semnificativ gama de produse pentru a satisface pe deplin cererea de pe piață în industria sa. Astăzi, HARBINGER oferă o varietate largă de accesorii de fitness, inclusiv și gama de mănuși de piele Wash & Dry ce se spală în mașină automat, diverse centuri pentru bărbați, femei, centuri pentru tracțiuni, bandaje pentru genunchi.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Harbinger
659 lei
Cumpără 1 click
Producator : Harbinger
- 4%
712 lei
681 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Harbinger
659 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Harbinger
627 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți