COLESTLESS VEGETABLE CAPSULES 30 caps
Cod : 40704
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
212 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Contribuie la funcționarea normală a inimii.

Nutrienți activi: drojdie de orez roșu ( Monascus purpureus ), extract uscat din semințe din semințe de struguri ( Vitis vinifera ), extract uscat din frunze de anghinare ( Cynara scolymus ), extract uscat din frunze de ceai verde ( Camellia sinensis ), extract uscat din frunze de Opuntia ( Opuntia ). ficus-indica ), extract uscat din frunze de măslin ( Olea europea L.) și vitamina B-1 (tiamină). 

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă vegetală pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici:

Produs fara alergeni. Nu conține gluten sau lactoză.

Extracte uscate apreciate ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de extracte de plante, drojdie de orez roșu și vitamine.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Capsule vegetale

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă luați vreun medicament. Fiecare doză zilnică (o capsulă) conține 2,8 mg de monacoline totale, cantitatea zilnică de 3 mg de monacoline din orez fermentat cu drojdie roșie sau mai mult nu trebuie consumată. Nu trebuie consumat de femeile însărcinate sau care alăptează, copiii și adolescenții cu vârsta sub 18 ani sau adulții cu vârsta peste 70 de ani. Dacă aveți probleme de sănătate, consultați-vă medicul cu privire la consumul acestui produs. Nu trebuie consumat împreună cu medicamente care scad colesterolul. Nu trebuie consumat dacă sunt deja consumate alte produse care conțin orez fermentat cu drojdie roșie. Cantitatea de (–) epigalocatechină 3-galat per capsulă este de 48 mg. Doza zilnică este de o capsulă, care conține 48 mg de (–) epigalocatechin 3-galat. O cantitate zilnică de 800 mg sau mai mult de (–) epigalocatechină 3-galat nu trebuie consumată. Nu trebuie consumat dacă alte produse care conțin ceai verde sunt deja consumate în aceeași zi. Nu trebuie luat pe stomacul gol.


Descriere brand
Detalii

NUTRIENTE UNA CAPSULĂ;

Drojdie Rosie Orez 4% Monacolin K. 4,6% Monacoline totale - 60,87 mg/ 2,43 mg Monacolin K /2,8 mg Monacoline totale;

Extract uscat din samburi de struguri 95% Proantocianidine - 60 mg/57 mg Proantocianidine;

Extract uscat de anghinare 2,5% Cinarina - 60 mg/1,5 mg Cinarina;

Extract uscat de ceai verde 90% Polifenoli - 60 mg/54 mg Polifenoli;

extract uscat de Opuntia - 60 mg;

Extract uscat de măsline 20% Hidroxitirosol - 50 mg/10 mg Hidroxitirosol;

Vitamina B-1 (Tiamină HCI) - 1,1 mg 100% VNR*;

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: ambalaj (hipromeloză), orez roșu cu drojdie (Monascus purpureus), extract uscat din semințe de struguri (Vitis vinifera), anghinare extract uscat de frunze (Cynara scolymus), extract uscat de frunze de ceai verde (Camellia sinensis), extract uscat de frunze de Opuntia (Opuntia ficus-indica), agent de încărcare (celuloză), extract uscat din frunze de măslin (Olea europea L.), antiaglomeranți (săruri acizi grași de magneziu) și vitamina B-1 (Tiamină HCI).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
194 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
225 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
229 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
219 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
208 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
195 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
208 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
228 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
212 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți