Bomlax®. 60 Tablets.
Cod : 40727
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
184 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Bomlax® 60 comprimate cu frangula, fenicul și senna.

Proprietăți; pentru susținerea sănătății sistemului digestiv, efecte antiinflamatorii, efecte calmante.

Ingrediente active: extract uscat de scoarță de frangula ( Rhamnus frangula ), agent de încărcare (celuloză), amidon de porumb, extract uscat de coajă de fenicul ( Foeniculum vulgare Miller ), întăritor (fosfat de calciu), extract uscat de frunze de senna ( Cassia angustifolia ) și agenți antiaglomeranți ( săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați două (2) comprimate pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale comprimatelor Bomlax® 320 mg:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Extracte uscate apreciate ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de extracte din plante.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 12 ani. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Nu utilizați pe perioade prelungite fără a consulta medicul dumneavoastră.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENTE 2 COMPRIMATE;

Extract uscat de frangula 7% Glucofrangulina - 400 mg/din care 28 mg Glucofrangulina;

Extract uscat de fenicul - 140 mg;

Extract uscat de senna 6% senozide - 100 mg/din care 6 mg senozide.

Ingrediente: extract uscat de scoarță de Frángula (Rhamnus frangula), agent de încărcare (celuloză), amidon de porumb, extract uscat din coajă de fenicul (Foeniculum vulgare Miller), întăritor (fosfat de calciu), extract uscat de frunze de senna (Cassia angustifolia) și agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
194 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
177 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
175 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
179 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
195 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
187 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
184 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți