EPA 1000 mg. 30 Softgels.
Cod : 40741
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
169 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Epa 1000 mg. 30 de capsule.

EPA (acidul eicosapentaenoic) și DHA (acidul docosahexaenoic) acizi grași nesaturați din pește. 

Proprietăți: reduce riscul de boli de inimă, scade nivelul de trigliceride și are un efect benefic asupra tensiunii arteriale; dezvoltarea și funcționarea sănătoasă a creierului; minimizarea riscului de tulburări cognitive și declin cognitiv asociat cu vârsta; proprietăți antiinflamatorii, ceea ce le face benefice în tratarea afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi artrita reumatoidă; menținerea sănătății ochilor și reducerea riscului de degenerescență maculară legată de vârstă.

Efectul benefic se obtine cu un aport zilnic de 250 mg de EPA și DHA.

Nutrienți activi: ulei de pește 18% EPA, 12% DHA și vitamina E (alfa-tocoferol).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă pe zi. În perioadele prelungite de administrare, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale perlelor EPA 1000 mg. 30 Softgels:

Contine PESTE.

Nu conține gluten sau lactoză.

Supliment alimentar pe bază de ulei natural.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Format gel capsule, protejează uleiul de oxidare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

Nutrienți 1 capsulă;

Ulei de pește - 1.000 mg din care 180 mg EPA 120 mg DHA;

Vitamina E - 13,4 mg - 112%**.

**VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: ulei de pește 18% EPA/12% DHA, capsulă (gelatină glicerina bovină și vegetală), vitamina E naturală (D-alfa tocoferol). 

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
173 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
179 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
177 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
169 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
158 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
169 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți