AFRICAN MANGO COMPLEX 200 MG (DRY EXTRACT) 100 Tablets.
Cod : 40758
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
199 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Mango african (complex) 200 mg. (ext. uscat) 100 comprimate cu otet de mere, acai, anghinare si ceai verde de la Nature Essential.

Proprietăți; 

Controlul Greutății, susținerea pierderii în greutate, contribui la reducerea greutății corporale prin influențarea metabolismului și a absorbției grăsimilor.

Reglarea nivelului de zahăr din sânge, fiind benefic pentru persoanele cu diabet sau prediabet.

Controlul colesterolului, efect pozitiv asupra profilului lipidic, contribuind la reducerea nivelului de colesterol total și a trigliceridelor.

Suprimarea apetitului, contribuind astfel la reducerea aportului caloric.

Antiinflamator, estebenefic în gestionarea inflamațiilor cronice.

Nutrienți activi: extract de fructe uscate de mango african, oțet de mere (fructe), extract de fructe uscate de acai, extract de frunze uscate de anghinare și extract de frunze de ceai verde.

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați trei (3) comprimate pe zi cu alimente. În perioadele prelungite de administrare, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale complexului African Mango 200 mg comprimate:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Extracte uscate apreciate în principii active.

Supliment alimentar pe bază de plante naturale.

Ambalaj pentru 33 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

Nutrienți activi 1 comprimat;

Extract uscat de mango african 10:1 ( Irvingia gabonensis )  200 mg;

Otet de mere ( Malus domestica) 35%  25 mg

- din care  8,75 mg acid acetic;

Acai 4:1 Extract uscat ( Euterpe oleracea )  12,5 mg;

Anghinare 5:1 Extract uscat ( Cynara scolymus L. )  7,14 mg

- din care  0,178 mg Cinarină (2,5%);

Ceai verde 15:1 Extract uscat ( Camelia sinensis )  4,4 mg

- din care 4.086 mg polifenoli (90%);

Ingrediente: mango african uscat (fructe), amidon de porumb, întăritor (fosfat de calciu), agent de volum (celuloză), oțet de mere (fructe), acai uscat (fructe), anghinare uscată (frunze), ceai verde uscat (frunze). ) și agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
255 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
165 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
204 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
199 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți