AM-180E Activity Monitor
Cod : 3170
În stoc :
Compară
Denumirea : AM-180E Activity Monitor
Producator : TANITA
1 872 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Tanita AM-180E pentru iubitorii de mers și fugă. Dispozitivul funcționează pe baza tehnologiei unui senzor de mișcare cu trei axe (tridimensionale), care reduce semnificativ eroarea în stabilirea pașilor. Pedometrul Tanita AM-180E afișează separat pașii când mergeți. Acum puteți înregistra rezultatele unei runde și puteți urmări modificările.

Pedometrul este configurat individual pentru dvs.: introduceți date despre greutatea, vârsta, înălțimea, care sunt stocate în memoria dispozitivului. Tanita AM-180E afișează datele pentru ultimele 14 zile. Astfel, puteți evalua modificările în decurs de două săptămâni. O caracteristică a acestui model este capacitatea păstrării datelor automat și de a le vizualiza la calculator utilizând conexiune USB.

Producător:  TANITA   Japonia


Caracteristici:

- Numărul pașilor

- Distanța parcursă

- Caloriile arse

- Datele zilnice sunt stocate automat și pot fi

vizionate la calculator prin conexiunea USB

- Funcția de memorie permite să rețineți datele timp de 14 zile

- Conexiune USB

- Durata bateriei este de 6 luni, folosind aproximativ 16 ore pe zi

- Ceas 24 de ore de afișare

- Memorie un an, afișare pe ecran - 14 zile

- Dimensiuni dispozitivului 14,5x76,5x30 mm

- Greutatea dispozitivului este de 28 g

Descriere brand

Compania japoneză Tanita - lider în producția de cântarelor electronice precise din întreaga lume. Sediul central al companiei este situat în orașul Tokyo. Scopul companiei Tanita este de a ajuta oamenii să conducă un stil de viață sănătos. 

Numele mondial pe care compania a obținut – este rezultatul muncii grele și a tehnologiilor moderne. De asemenea, la cele de mai sus se adăuga design unic și standarde ridicate a calității. 

În ultimii 40-50 de ani, principala activitate a fost producția cîntarelor precise. Ce oferă posibilitatea de a obține astfel de cîntare care permit consumatorului să-și exercite controlul asupra sănătății. Tanita finanțează programe de cercetare care vizează studierea compoziției corpului uman.

Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Tanita
1 872 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți