50% Protein Bar 50g Z-Konzept
Cod : 12345
În stoc :
Compară
Denumirea : 50% Protein Bar 50g Z-Konzept
Producator : Z-Konzept
59 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

50 % Protein Bar de la Z-Konzept conține o cantitate maximală de proteine 25 g pe porție ce se deosebește de baruri proteice similare. 

Ve-ți asigura suplimentar proteine pentru creștere și recuperare țesutului muscular fără calorii suplimentare din carbohidrați simpli. Fiecare bar conține doar numai 0,8 grame de zahăr!!! 

În componență sunt mai multe surse de proteină ce înseamnă o valoarea biologică ridicată, ca ingrediente sunt folosite; proteine din lapte, cazeinat de calciu, izolat proteic din zer, hidrolizat de colagen.

Suplimentarea cu proteine între mese sau alternativa la dulciurile obișnuites este principala destinație acestui bar. Administrarea după antrenament ve-ți oferi organismului un sprijin nutrițional pentru a începe refacerea fără calorii suplimentare.
ESTE DESTINAT PENTRU:
- gistare sănătoasă între mese

- suplimentarea cu proteine și carbohidrați în timpul zilei
DOZA RECOMANDATĂ: Serviți între mese. Înainte sau după antrenament.
AMBALARE: 
50 g
PRODUCĂTOR:
Z-Concept, Germania

Valoarea nutritivă 50 g
Valoarea energetică                      776 kj 185 kcal
Grăsimi                                         6,5 g
*din care acizi grași saturați         3,9 g
Carbohidrați                                 10,5 g
*din care zahăr                             0,7 g
Fibre                                             0,5 g
Proteină                                        25,0 g
Sare                                              0,2 g

INGREDIENTE

Compoziție: amestec de proteine (proteină din lapte, izolat proteic de soia), glicerina hidratanta, 16% ciocolată de lapte (îndulcitor maltit, unt de cacao, lapte praf, cacao, emulgator lecitină din soia, vanilie naturală), hidrolizat de colagen, apă, grăsime de palmier, fulgi de nucă de cocos (3%), aromă, microcristalină celuloză, îndulcitor sucraloza.

Ingrediente: amestec de proteine (proteine din lapte, izolat proteic din soia), glicerină, acoperire cu 16% lapte de ciocolată (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte integral praf, masă de cacao, emulsifiant de lecitină de soia, vanilie naturală), hidrolizat de colagen, apă, ulei de palmier, fulgi de nucă de cocos, celuloză, micro-gust (3%). Indulcitor sucraloză.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
59 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți