Banda cauciuc SLIM SET GU04 HMS 17-33-103
Cod : 27887
În stoc :
Compară
Producator : Abisal
177 lei
246 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

GU04 SLIM set dintrei benzi de rezistență, sunt folosite în fitnes  pentru dezvoltarea generală și reabilitarea. Este un acseroriu perfect pentru antrenamente aerobe. Utilizarea regulată a benzilor îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor și ajută la arderea grăsimilor inutile.

Specificație:

Material: lateks

culoare - dimensiuni - rezistență:

albastru - 600 x 50 x 1,2 mm - 18 - 20,5 kg

verde - 600 x 50 x 0,9 mm - 11,4 - 13,5 kg

roz - 600 x 50 x 0,7 mm - 9 - 11,4 kg


Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți