Proteine BLW17 BLUE LAB WHEY 2KG
În stoc :
Compară
Denumirea : BLUE LAB WHEY 2 KG
Producator : USN
2 144 lei
2 346 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


BLUE LAB WHEY PROTEIN –cocktail proteic uimitor de delicios și eficient, constă dintr-un amestec de proteine cu diferite rate de absorbție. Vă permite să construiți și să mențineți masa musculară de o calitate excelentă.

Formula proteică constă din cel mai eficient amestec din acest moment: 

 • concentrat, 
 • izolat 
 • hidrolizat de proteine din zer. 

Consumul lor oferă alimentație proteică a mușchilor timp de cel puțin 2 ore.

BLUE LAB WHEY PROTEIN este unicul produs de pe piața europeană creat în uniunea științei moderne și a dorințelor consumatorului. Acest produs a încorporat dorințele a sute de cumpărători din grupul de control care au participat la îmbunătățirea produsului! Și produsul s-a primit cu adevărat perfect!

Este important!

 • Gust deosebit
 • Amestec excelent chiar și în apă rece sau lapte,
 • Zahăr minim
 • Pentru oameni cu intoleranță la lactoză, a fost adăugată enzima digestivă ToleraseTM, ceea ce înseamnă că produsul nu provoacă disconfort în intestin.

BLUE LAB WHEY PROTEIN este atât de delicios încât poate fi consumat ca desert

Din el, se primește cea mai delicată înghețată proteică.

Toate variațiile de aromă ale produsului (căpșuni, caramel de ciocolată, vanilie, ciocolată, smoothie tropical, zmeură, nutella, ciocolată caramel, banană) sunt fabricate din componente naturale.

Încercați BLUE LAB WHEY PROTEIN de orice gust și veți vedea că este cea mai delicioasă proteină pe care ați gustat-o vreodată!

BLUE LAB WHEY PROTEIN – se potrivește perfect pentru corectarea nutriției a sportivilor
și ajută la formarea masei musculare uscate.

PRODUSUL ESTE DESTINAT

 • menținerea și creșteria masei musculare
 • recuperare după antrenament
 • reduce oboseala

DOZA RECOMANDATĂSe amesteca 1 măsură în 150-200 ml apă. Serviți în timpul zilei, înainte sau după antrenament.

AMBALARE: 2000 g

AROME: Ciocolată, căpșuni, vanilie, banana, ciocolata de caramel, zmeura

PRODUCĂTOR: USN, Anglia


Descriere brand

Ultimate Sports Nutrition (USN) producător de suplimente spotive cu un nume mondial, unul dintre liderii de nutriție sportivă de pe piața britanică. Experții companiei USN au dezvoltat o serie de suplimente nutritive care va vor ajuta să vă atingeți obiectivele, atât în creșterea masei musculare,  cît și în pierderea excesului de greutate sau pentru susținerea unui stil de viață sănătos. 

Suplimentele sportive USN sunt specializate asupra realizării reale a rezultatelor sportive fără afectarea sănătății. Îmbunătățirea compoziției alimentației sportive se conduce în mod constant. Întreaga linie de produse USN este dezvoltată pe baza datelor științifice avansate, sub supravegherea specialiștilor  nutriționiști din Marea Britanie.

Detalii

Valoare energetică 34 g:

Energie  131 kcal

Proteină 26 g

Carbohidrați, din care zahăr (lactoză) 2,2 g 1,6 g

Grăsimi 1,9 g

Din care saturați 1,3 g

Sare 0,4 g

Potasiu 121 mg

Calciu 154 mg

Fosfor 60 mg

Magneziu 11 mg


Ingrediente; Amestec proteic [izolat proteic din zer (lapte), hidrolizat proteic din zer (lapte), concentrat proteic din zer (lapte)], arome, stabilizatori (gumă Guar și gumă de xantan), clorură de sodiu, îndulcitor (sucraloză), ToleraseTM L (pH- lactază stabilă).

 • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
 • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
 • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
 • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

- 14%
1 998 lei
1 724 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
1 579 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 31%
2 549 lei
1 749 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 26%
3 099 lei
2 299 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți