- 22%
WHEY 100 700 g
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
657 lei
844 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

WHEY 100 concentrat proteic din zer de lapte. WHEY 100 conține toți aminoacizii necesari pentru creșterea masei musculare, inclusiv BCAA și L-Glutamina. Acest concentrat proteic are o solubilitate excelentă și se absoarbe rapid, iar conținutul ridicat de proteine stimulează intens creșterea și recuperarea mușchilor.

WHEY 100 este proteină pură din zer, fără aditivi inutili și este fabricat prin procesul de ultrafiltrare, datorită căruia se caracterizează printr-un conținut foarte scăzut de grăsimi și lactoză. WHEY 100 completează perfect deficiențele de proteine, mai ales atunci când practicați sporturi profesionale de forță ori când sunteți pe diete de slăbit. Cea mai înaltă materie primă utilizată pentru producerea WHEY 100 se caracterizează printr-o valoare biologică ridicată (BV104) ce înseamnă puritate și solubilitate excelentă.

WHEY 100 este bogăt în cei mai importanți aminoacizi cu efecte anabolice, nivelul acestor aminoacizi este important pentru creșterea masei musculare și regenerarea post-antrenament. Datorita vitezei înalte de digestie și absorbție, aminoacizii ajung rapid în țăsutul muscular, creand un mediu puternic pentru creștere și recuperare, aminoacidul L-leucină  acționează ca un precursor al proceselor anabolice. Afluxul crescut de aminoacizi stimulează sinteza proteinelor musculare până la 70%. Restul aminoacizilor BCAA și L-glutamina inhibă reacțiile catabolice nedorite. Predominanța proceselor anabolice înainte și după sport este favorabilă pentru dezvoltarea masei musculare de înaltă calitate.

TREC WHEY 100 conține arome delicease și rafinate.

Proprietățile TREC Whey 100:

- Inhibă procesele catabolice

- sprijină anabolismul muscular

- regenerarea după antrenament

- reface deficiențele de proteine din dietă zilnică

- stimulează procesul de creștere masei musculare

Se administrează 1-3 porții pe zi, de dorit înainte de sport cu una oră și după timp de 10 minute, în ziua fără de sport în prima jumatate a zilei. Porție – 30 g (2 linguri mari) se dezolvă în 200 ml apă sau lapte; folosiți un agitator sau blender.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

ALOARE NUTRIȚIONALĂ 30 g
Valoare energetică 454 kJ / 107 kcal
Grăsimi 1,2 g
- din care acizi grași saturați 0,9 g
Carbohidrați 2,1 g
- din care zahar 0,8 g
Proteine 22 g
Sare 0,17 g
Calciu  66,07 mg
Zinc  0,84 mg
Vitamina B6  0,12 mg
Vitamina D3  0,45 mcg
INGREDIENTE: concentrat proteic din zer (lapte) (94,7%); Calciu, Zinc, Vitamina B6, Vitamina D3; Pudra de cacao pentru ciocolata, arome de ciocolata-cirese, ciocolata-susan, nuca de cocos-ciocolata; regulatori de aciditate pentru arome de căpșuni și zmeură - acid citric, acid malic; gusturi; agent de îngroșare carboximetilceluloză de sodiu; îndulcitor - sucraloză; colorant pentru arome de vanilie, fursecuri, unt de arahide si avocado - beta-caroten; culoare cu aromă de banană - galben de chinolină; colorant pentru arome de căpșuni și zmeură roșu cosenial A.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 25%
739 lei
554 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 22%
844 lei
657 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți