Manusi fitnes POWER SYSTEM-GLOVES BASIC EVO-YELLOW-S
Cod : 38361
În stoc :
Compară
Producator : POWER SYSTEM
157 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Basic Evo conceput pentru a vă îmbunătăți antrenamentul și pentru a oferi confort și performanță excepționale. Confort de neegalat: Mănușile au o suprafață din piele premium care este căptușită pentru un confort sporit. Această potrivire personalizată oferă confort maxim în timpul antrenamentelor, reduce disconfortul și previne apariția veziculelor.

Design respirabil: înțelegem importanța menținerii mâinilor uscate în timpul antrenamentelor intense. De aceea, mănușile de fitness au un model de croșetat din bumbac care promovează circulația aerului, permițând mâinilor să respire și să rămână uscate. Această funcție de ventilație ajută la minimizarea acumulării de transpirație pentru un antrenament confortabil și igienic.

Absorbția transpirației: material absorbant din bumbac care oferă o suprafață mare pentru ca transpirația să fie ștersă în timpul exercițiilor fizice. Un tampon suplimentar de bumbac pe degetul mare este special conceput pentru acest scop, permițându-vă să controlați confortabil transpirația și să țineți în siguranță antrenamentul.

Potrivire sigură: Închiderea cu velcro reglabilă asigură o potrivire sigură. Indiferent dacă încheieturile tale sunt mai mari sau mai mici, poți ajusta cu ușurință clema la dimensiunea dorită, oferind stabilitate și sprijin în timpul antrenamentelor. Această caracteristică asigură că mănușile rămân la locul lor și previn alunecarea, permițându-vă să vă concentrați asupra antrenamentului fără distrageri.

Mănușile fitness este un confort superior, respirabilitate excelentă, absorbție eficientă a transpirației și o potrivire sigură. Aceste mănuși sunt ideale pentru o gamă largă de activități de fitness, inclusiv haltere, crossfit, ciclism și multe altele.

Tabel cu mărimi pentru mănuși

Mărimea mănușilor este determinată prin măsurarea circumferinței palmelor.

Metric în cm;

S-17,8 cm

M-20,3 cm

L-22,9 cm

XL-25,4 cm

XXL-27,9 cm


Descriere brand

POWER SYSTEM, o societate mixtă germano-cehă, produce produse utilizate de sportivii profesioniști, începătorii în sport, pasionații de fitness și cei care obișnuiesc să aibă un stil de viață activ. Produsele companiei vă ajută să vă îmbunătățiți performanțele și să vă ridicați nivelul de antrenament orientat spre performanță.


Gama POWER SYSTEM include suplimente sportive, echipamente și inventar. Produsele nutriționale sunt realizate din materii prime de o calitate excelentă și fără ingrediente care au un efect negativ asupra sportivilor.


Bruno și Julie Pauletto au fondat marca când au început să cumpere materii prime pentru aditivi direct de la companiile producătoare în 1986. Câțiva ani mai târziu au înființat o companie și au achiziționat propria unitate de producție în Hamburg. În prezent, marca oferă o gamă largă de produse, care sunt completate și extinse în mod regulat, iar produsele sale sunt bine cunoscute de consumatorii din întreaga Europă.


BENEFICIILE PRODUSELOR PENTRU SISTEME DE ALIMENTARE POWER SYSTEM:

accesorii și echipamente sportive și de fitness de calitate profesională sunt create din materiale de înaltă calitate, de înaltă tehnologie, care sunt durabile, igienice și rezistente la uzură;

forma echipamentelor (mănuși, curele etc.) sunt concepute până la cel mai mic detaliu și le fac cât mai confortabile; echipamentul poate rezista la sarcini considerabile și are o formă ergonomică. 

Elementele de fixare robuste, plăcuțele antiderapante și alte caracteristici de proiectare asigură o funcționare confortabilă și sigură.Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți