- 31%
BCAA ENERGY DRINK, 330ml, icy mojito
Cod : 38820
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
34 lei
49 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Băutură carbogazoasă cu un conținut ridicat de aminoacizi esențiali cu lanț ramificat BCAA, cofeină, taurină și vitamine grupa B.  Amestec de substanțe active va susține concentrarea și va contribui la ameliorarea oboselii în timpul antrenamentelor intensive. Băutura este făcută din apă arteziană NARTES pură.

  • 5.000 mg de BCAA
  • 100 mg de cofeină
  • 1000 mg taurină
  • vitamine B3, B5, B6, B12
  • fara zahar

 Doza recomandată: una porție cu 20-30 de minute înainte sau în timpul efortului fizic. 

Băutură răcoritoare cu aromă carbogazoasă cu adaos de BCAA, cofeină și vitamine, cu îndulcitor. Cu un continut ridicat de cafeina (30 mg/100 ml) - nu este potrivit pentru copii si femei insarcinate sau care alapteaza. A se proteja de căldură, îngheț, umiditate și lumina directă a soarelui. 

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 330 ml

Valoare energetică  99 kJ/23 kcal

Grasimi0 g

- din care acizi grași saturați  0 g

Carbohidrați  0 g

- din care zaharuri  0 g

Proteine  5 g

Sare < 0,03 g

L-leucină  2.501 mg

L-izoleucină  1251 mg

L-Valină1251 mg

Taurină  1000 mg

Glicina  594 mg

Glucuronolactonă  498 mg

Cofeină  100 mg

Niacina (vitamina B3) 15,8 mg = 99%*

Acid pantotenic  5,9 mg = 98%*

Vitamina B6  1,4 mg = 100%*

Vitamina B12  2,5 μg = 100%*

Ingrediente; apă, L-leucină, dioxid de carbon, L-valină, L-izoleucină, taurină, acid citric regulator de aciditate, glicină, aromă, glucuronolactonă, concentrat de morcov și rodie, regulator de aciditate citrat de sodiu, antioxidant L-acid - acid ascorbic, îndulcitor sucraloză, cofeină, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 31%
49 lei
34 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
37 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 31%
49 lei
34 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți