- 24%
BCAA DRINK 250 ml
Cod : 33926
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
39 lei
51 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

BCAA drink este o modalitate excelentă de a vă completa rapid dieta cu aminoacizi BCAA înainte de antrenament. O sticlă mică, la îndemână, care se potrivește în orice geantă este un plus excelent pentru activitatea fizică intensă. Aminoacozi BCAA sunt de baza și contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare, sunt importante pentru creșterea musculară, amelioreaza durerile musculare și susține imunitatea.

Se administrează: porție de produs - 250 ml (1 flacon) o dată pe zi, de preferință cu 30 de minute înainte de antrenament. Scutura bine inainte de folosire.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

Valoarea nutritivă de 250 ml:

L-leucină 2750 mg

L-izoleucină 1375 mg

L-valină 1375 mg

Niacină (mg NE) 16 mg 100%

Vitamina B6 1,4 mg 100%

Ingrediente cu aromă de grapefruit: apă, suc de mere din concentrat de suc de mere (20%), L-leucină, L-izoleucină, L-Valină, regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), arome, conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), îndulcitor (sucraloză), niacină (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
46 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
37 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

- 24%
51 lei
39 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți