GRAVIOLA (COMPLEX) 4300 MG. 60 CAPS.
Cod : 40712
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
295 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Graviola (complex) 4300 mg. 60 capsule cu gheara de pisică, vitamina B-1, vitamina B-2 și vitamina B-6.

Proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, inclusiv susține sistemul imunitar.

Nutrienți activi: extract uscat de fructe de graviola ( Annona muricata ), extract uscat de scoarță de gheara de pisică ( Uncaria tomentosa ), vitamina B-2 (riboflavină), vitamina B-6 (piridoxină) și vitamina B-1 (tiamină).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale complexului Graviola 4300 mg capsule:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Extracte uscate apreciate ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de plante naturale și vitamine.

Ambalaj pentru 60 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.


Descriere brand
Detalii

NUTRIENTI UNA CAPSULA;

Graviola (Extract uscat 10:1) - 400 mg/ ECHIVALENTA CU PUDRĂ DE PLANTE 4.000 mg;

Extract uscat de rădăcină de gheara de pisică (Uncaria tomentosa) 3% Alcaloizi (Extract uscat 10:1) - 30 mg/ECHIVALENT CU PUDRĂ DE PLANTE 300 mg/0,9 mg alcaloizi;

Vitamina B-2 (riboflavină) - 1,4 mg 100%*;

Vitamina B-6 (piridoxină) - 1,4 mg 100%*;

Vitamina B-1 (Tiamină) - 1,1 mg 100%*.

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente: extract uscat de fructe de Graviola (Annona muricata), capsulă (gelatina bovină), extract uscat de rădăcină de gheara de pisică (Uncaria tomentosa), agent de încărcare (celuloză), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), vitamina B-2 ( Riboflavină), vitamina B-6 (piridoxină), vitamina B-1 (tiamină) și agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
279 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți