Papaya enzyme. Papaina (6.000 USP/mg). 60 tablets.
Cod : 40760
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
279 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Enzima de papaya Papaina (6.000 USP/mg) 60 de comprimate cu papaya, papaina, amilaza, proteaza, celulaza, lipaza si lactaza de la Nature Essential.

Tabletă masticabilă.

Efecte ale Papainei:

Ajutor Digestiv: capacitatea sa de a descompune proteinele, facilitând astfel digestia. Acest efect poate fi util pentru persoanele care întâmpină dificultăți în digerarea proteinelor.

Antiinflamator: proprietăți antiinflamatorii, putând ajuta la reducerea inflamațiilor și la accelerarea procesului de vindecare a rănilor.

Îmbunătățirea absorbției nutrienților: sprijinirea procesului de digestie, papaina poate contribui la o mai bună absorbție a nutrienților din alimente.

Susținerea sistemului Imunitar: efecte imunomodulatoare, susținând sistemul imunitar pentru a lupta împotriva infecțiilor și pentru a menține o stare generală de sănătate.

Reducerea disconfortului gastrointestinal: reduce disconfortul și balonarea care pot apărea în urma unei digestii dificile.

Nutrienți activi: papaya (fructe) ( Carica papaya ), complex enzimatic și papaină.

Principalele caracteristici ale comprimatelor masticabile Papaya enzyme. Papaina (6.000 USP/mg):

Conține sulfiți.

Nu contine gluten sau lactoza.

Tabletă masticabilă.

Aromă de fructe

Supliment alimentar pe bază de enzime.

Ambalaj pentru 60 de mese copioase.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

Nutrienți activi 3 comprimate;

Papaya - 600 mg;

Complex enzimatic - 300 mg/Amilază 24.000 U/g/Protează 6.000 U/g/Celulază 1.000 U/g/Lipază 200 U/g;

Enzimă papaină (6.000 USP/mg) - 36 mg.

Ingrediente: îndulcitor (sorbitol), agent de încărcare (celuloză), pudră de papaya concentrat (fructe), complex enzimatic, enzimă papaină, maltodextrină, aromă papaya, aromă de kiwi, agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu) și îndulcitor (sucraloză). CONTINE SULFITI.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
288 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
253 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
279 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți