REISHI 2000 MG. (DRY EXTRACT) VEGETABLE CAPSULES
Cod : 40716
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
242 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Reishi 2000 mg. (ext. uscat) 30 capsule vegetale cu vitamina C si gheara de pisica.

Efecte antioxidante, imunomodulatoare și antiinflamatorii.

Nutrienți activi: extract uscat de fructe Reishi ( Ganoderma lucidum ), vitamina C (acid L-ascorbic) și extract uscat de scoarță de pisică (Uncaria tomentosa). 

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă vegetală pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale capsulelor vegetale Reishi 2.000 mg:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Extracte uscate apreciate ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de plante naturale și vitamina C.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENTI UNA CAPSULĂ;

ReishiI 5:1 Extract uscat ( Ganoderma Lucidum ) 50% Polizaharide - 400 mg/echivalent din plantă 2000 mg/ din care 200 mg polizaharide;

Vitamina C (acid L-ascorbic) - 25 mg 31%*;

Gheara de pisică 10:1 extract uscat ( Uncaria tormentosa )  alcaloizi 3% - 15 mg/echivalent din plantă 150 mg/ din care 0,45 mg alcaloizi.

*VNR: Valori de referință pentru nutrienți.

Ingrediente; Extract uscat de ciupercă Reishi (Ganoderma Lucidum), capsulă vegetal (hipromeloză), agent de încărcare (celuloză), vitamina C (acid L-ascorbic), agent de încărcare (hidroxipropilmetilceluloză). Extract uscat de gheară de pisică (Uncaria tomentosa) și agenți de aglomerare (săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu).


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
228 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
253 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
225 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
229 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
249 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
219 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
242 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți