Variless® 680 mg. 30 VEGETABLE CAPS.
Cod : 40718
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
253 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Variless® 680 mg. 30 de capsule vegetale cu vița rosie, gotu kola, bioflavonoide, extract uscat de rădăcină de Ruscus, castan de cal si hamamelis.

Proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, inclusiv susținerea sănătății pielii, vindecării rănilor și îmbunătățirea circulației periferice.

Nutrienți activi: extract uscat de frunze de viță de vie roșie ( Vitis vinifera ), extract uscat de Centella asiatica din partea aeriană ( Centella asiatica ), bioflavonoide din citrice ( Citrus sinensis ), extract uscat de rădăcină de Ruscus ( Ruscus aculeatus ), extract de semințe uscate de castan de cal ( Aesculus hippocastanum ) . ) și extract uscat de frunze de Hamamelis ( Hamamelis virginiana ).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă vegetală pe zi. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale capsulelor vegetale Variless® 395 mg:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Extracte uscate apreciate în ingrediente active.

Supliment alimentar pe bază de plante naturale.

Ambalaj pentru 30 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

NUTRIENTI UNA CAPSULA;

Extract uscat de viță roșie 5% polifenoli - 260 mg/din care 13 mg polifenoli;

Extract uscat de Centella Asiatica 10% asiaticozide - 200 mg/din care 20 mg asiatici;

Bioflavonoide 60% - 100 mg/din care 60 mg bioflavonoide;

Extract uscat rusco 10% saponine - 50 mg /din care 5 mg Saponine;

Castan de Cal 18% Escină - 50 mg/din care 9 mg Escină;

Extract uscat de Hamamelis 8% Hamamelitanine - 20 mg/din care 1,6 mg Hamamelitanine.

Ingrediente: extract uscat de viță de vie roșie din frunze (Vitis vinifera), extract uscat de Centella asiatica din partea aeriană (Centella asiatica), capsulă (hipromeloză), bioflavonoide 60% [bioflavonoide din citrice (citrice) sinensis) și maltodextrină], extract uscat de rădăcină de Rusco (Ruscus aculeatus), extract uscat de castan de cal semințe (Aesculus hippocastanum), agent de încărcare (celuloză), extract uscat de frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana) și agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași și dioxid de siliciu).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
228 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
242 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
229 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
249 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
253 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți