GINSENG+ GUARANA 400 mg. 50 Caps.
Cod : 40745
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
197 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Ginseng și guarana 400 mg. 50 capsule de Nature Essential.

Proprietăți; îmbunătățirea performanței cognitive memoria, concentrarea și funcțiile cognitive generale, reducerea senzației de oboseală și epuizare, îmbunătățește performanța atletică și rezistența.

Nutrienți activi: extract uscat de frunze de ginseng ( Panax Ginseng ) și semințe de Guarana ( Paullina cupana ).

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) capsulă pe zi. În perioadele prelungite de administrare se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici Ginseng + Guarana 400 mg:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu contine gluten sau lactoza.

Extract uscat apreciat ca ingrediente active.

Supliment alimentar pe bază de plante.

Ambalaj pentru 50 de zile de utilizare.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Descriere brand
Detalii

Nutrienți activi una capsulă;

Extract uscat de ginseng (10%) - 200 mg din care Ginsenozide 20 mg; Guarana  - 200 mg.

Ingrediente: extract uscat de ginseng (frunza), Guarana (seminte), agent de volum (celuloza) si invelis (gelatina bovina).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
189 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
197 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți