VITAMINS & MINERALES. 60 Tablets.
Cod : 40768
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
185 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Vitamine și minerale 60 de comprimate cu vitamina C, fier, vitamina E, vitamina A, vitamina D, iod și vitaminele B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-9 și B-12 .de la Nature Essential.

Vitaminele și mineralele sunt nutrienți esențiali pentru sănătatea generală a organismului, având diverse roluri și beneficii.

Proprietăți: susținerea sistemului imunitar, reglarea funcției musculare și nervoase, metabolismul proteic, carbohidriților si grăsimilor, participă la producerea de energie, menținerea sănătății pielii și a vederii, menținerea sănătății oaselor, transportul oxigenului în sânge (hemoglobină).

Nutrienți activi: Vitamine și minerale; vitamina C, fier, vitamina E, vitamina A, vitamina D, iod și vitaminele B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, B-9 și B-12.

Instrucțiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, luați o (1) comprimat pe zi. În perioadele prelungite de administrare se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici VITAMINS & MINERALES. 60 Tablets:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Supliment alimentar pe bază de vitamine și minerale.

Ambalaj pentru 60 de zile de utilizare.

AVERTISMENT: Nu depășiți doza zilnică recomandată în mod expres. Suplimentele alimentare nu trebui utilizate ca înlocuitori pentru o dietă echilibrată. Este recomandat un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se pastra intr-un loc uscat, racoros si nu expus la lumina soarelui. Conține iod. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau în timpul sarcinii, mamelor ce alăptează. Consultati medicul daca suferiti de tiroida.

Descriere brand
Detalii

Ingredienți activi 1 comprimat;

Vitamina C   60 mg 75%*

Vitamina B-3  18 mg 112,5%*

Fier  14 mg 100%*

Vitamina E  10 mg 83,33%*

Vitamina B-5  6 mg 100%*

Vitamina B-6  2 mg 142,86%*

Vitamina B-2  1,6 mg 114,29%*

Vitamina B-1  1,1 mg 100%*

Vitamina A  800 μg 100%*

Vitamina B-9  200 μg 100%*

Iod  150 μg 100%*

Vitamina D-3  5 μg 100%*

Vitamina B-12  2,5 μg 100%*

*NRV: Valori nutriționale de referință

Ingrediente: agent de încărcare (celuloză), întăritor (fosfat de calciu), vitamina C (acid L-ascorbic), colorant (roșu sfeclă), fumarat de fier, vitamina E acetat (DL-alfa tocoferol), vitamina B-3 (nicotinamidă), maltodextrină, vitamina B-5 (pantotenat de calciu), acetat de vitamina A (acetat de retinil), vitamina B-6 (piridoxină), Vitamina D-3 microîncapsulată (colecalciferol), vitamina B-2 (riboflavină), vitamina B-1 (Tiamină), vitamina B-9 (acid folic), iodură de potasiu și vitamina B-12 (cobalamină).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
175 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
185 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți