CARE CURCUMA 90 capsule
Cod : 31615
În stoc :
Compară
Producator : QNT
499 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARE CURCUMA+ curcuma în formă de capsule cu adaos de boswellia serrata și vitamina C.  Acest supliment alimentar este recomandat pentru persoanele care doresc să neutralizeze toate tipurile de durere inflamatorie. 

Eficitatea  CARE CURCUMA+

Curcuma are proprietăți și beneficii semnificative pentru sănătate. A fost folosită ca plantă medicinală de milenii în India, unde este folosită în special pentru a ajuta la combaterea durerilor la nivelul articulațiilor, tendoanelor, cartilajelor, precum și a tulburărilor digestive. Sursa de curcuma provine direct de la fermierii din India. Este recoltat în mod tradițional pentru a-și păstra toți nutrienții esențiali.

Curcuma și forța incontestabilă a naturii

CARE CURCUMA+ este obținut dintr-un extract de rădăcină de curcuma longa.  Acest sort este special ales pentru beneficiele sale mai bune. Are o biodisponibilitate ridicată în curcumină, care este esențială pentru eficacitatea sa antioxidantă și antiinflamatoare. După cum probabil ați înțeles, curcuma longa este fără îndoială cel mai eficient tip de curcuma. Una dintre componentele curcumei este curcumina. Acesta este un ingredient activ prezent în curcuma care se dovedește a fi adevărata putere a acestei plante. Eficacitatea acțiunii sale este două în unu: pe lângă prevenirea, vindecă diverse afecțiuni. Curcuma este considerată o plantă sacră în Asia și uneori este considerată un aliment miracol datorită ingredientelor sale active de curcumină care se află la originea proprietăților sale vindecătoare. QNT Curcuma+ este compus dintr-o concentrație puternică de 1200 mg de curcumină.  Acest conținut ridicat de curcumină mărește beneficiile de zece ori, fiind în același timp ușor de digerat.

CURCUMA+ Combinație explozivă 

Pentru a crește efectele curcumei, acest produs a fost combinat cu boswellia serrata și vitamina C.  Această combinație de curcumină și extract de boswellia crește eficacitatea datorită efectelor lor sinergice.  Acestea vor face posibilă în special reducerea simptomelor legate de durere la persoanele care suferă de osteoartrită. Eficacitatea suplimentului Curcuma+ este, prin urmare, și mai eficient datorită puterii tuturor ingredientelor sale.

Boswellia plantă care este cunoscută mulțumind acțiunilor sale antiinflamatorii, pe lângă eficacitatea împotriva durerii și a rigidității. Această plantă este cunoscută de mulți ani pentru beneficiile sale pentru sănătate. Crește în munții Indiei și se recoltează în perioadele secetoase. Ingredientele active ale boswelliei care vor optimiza efectele curcumei sunt acizii boswellici prezenți în rădăcina plantei. Ele previn formarea inflamației și, de asemenea, promovează circulația sângelui în articulații. Prin urmare beneficiezi de o contribuție majoră datorită acestui ingredient care se concentrează pe tratamentul inflamației pentru un rezultat optim.

La această formulă este adăugat vitamina C.  Aceasta va oferi curcuminei acțiune antioxidantă suplimentară. Această vitamină acționează ca un adevărat scut care va proteja celulele împotriva diferitelor deteriorări cu care se confruntă corpul nostru. Vitamina C stimulează, de asemenea, circulația sângelui participând la formarea globulelor roșii. Acțiunea sa direcționată permite astfel un aport mai bun de nutrienți în corpul nostru.

Care sunt benificiile CURCUMA+?

Suplimentul alimentar cu o concentrație mare de curcuma vă va ajuta să vă combateți în mod natural durerile legate de articulații, tendoane și cartilaj. Vă va permite să vă simțiți întregi și în formă din nou datorită diverselor sale ingrediente active. Acest supliment alimentar cu virtuțile sale considerabile este ideal pentru toți oamenii activi. Acest complex va combate durerea prezentă în articulații care este cauzată de nereînnoirea celulelor. În consecință, te vei regăsi în formă de top în ceea ce privește flexibilitatea și articulațiile. Pe lângă faptul că contribuie la protecția articulațiilor, Curcuma + conține proprietăți care ajută la atenuarea durerii asociate cu inflamația. Datorită caracteristicilor sale antiinflamatorii, te vei simți mai viguros ca niciodată.

QNT CARE Curcuma +

Curcuma + este un antioxidant complet ale cărui rezultate te vor uimi. Antioxidanții sunt molecule care protejează celulele de îmbătrânire. Curcumină are proprietăți antioxidante excelente, care contribuie, prin urmare, la lupta împotriva îmbătrânirii celulare. Pe lângă faptul că ajută la reducerea stresului oxidativ, ajută la tratarea problemelor circulatorii și, prin urmare, la limitarea riscului de atacuri de cord.

Curcuma + este ideala pentru combaterea problemelor digestive si nu exista riscul de efecte secundare spre deosebire de alte combinatii de suplimente de curcuma. Prin îmbunătățirea confortului digestiv, Curcuma+ menține sănătatea ficatului și combate aciditatea gastrică prin limitarea acumulării de grăsimi și facilitarea eliberării acestora de către ficat. Curcuma+ este suplimentul alimentar ideal pentru toate persoanele care doresc să neutralizeze toate tipurile de durere inflamatorie.

Se administrează trei capsule pe zi.

Producător QNT Belgia

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Componență trei capsule:

Extract uscat de curcumină 1200 mg

Extract uscat de Boswellia serrata  225 mg

Vit. C (acid ascorbic) 48 mg (*60%)

 Ingrediente; extract uscat de curcumină (Curcuma longa), capsulă: E464/E407/E508, extract uscat de arbore de tămâie (Boswellia serrata), vit. C, antiaglomeranti: E470b/E551, apa.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
465 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
468 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
452 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți