Resfrinon® 15 stick
Cod : 40720
În stoc :
Compară
Producator : Laboratorios Bio-Dis Pharma
452 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Resfrinon® 15 stick cu miere, acerola, propolis, usturoi, laptisor de matca, echinaceea, elichrysum, zinc, vitamina E si l-taurinaof.

Efecte imunomodulatoare, antivirale și antiinflamatorii, pot reduce durata bolii și atenua cursul acesteia, reduce, de asemenea, riscul de a dezvolta infecții respiratorii recurente și incidența complicațiilor.

Nutrienți activi: miere deshidratată, extract uscat de fructe de Acerola ( Malpighia punicifolia ), L-Taurină, extract uscat de bulb de usturoi ( Allium sativum ), extract uscat de rădăcină de echinacea ( Echinacea purpurea ), extract uscat de flori de Helichrysum ( Helicrysum italicum ), liofilizat Royal Jeleu, extract uscat de propolis, citrat de zinc, acetat de vitamina E (DL-alfa tocoferol).

Instructiuni de utilizare: Ca supliment alimentar, se ia un pliculet (stick) de 4,5 g, diluat intr-un pahar de 250 ml cu apa temperatura pînă la 35 +. În perioadele prelungite de tratament, se recomandă să faceți pauze de la consum pentru a garanta efectul dorit.

Principalele caracteristici ale complexului Resfrinon® 3.200 mg în Stick:

Produs fara alergeni in conformitate cu Regulamentul (UE) Nr. 1169/2011.

Nu conține gluten sau lactoză.

Extract uscat apreciat ca principiu activ.

Supliment alimentar pe bază de miere, extracte de plante, l-taurină, propolis, lăptișor de matcă, vitamine și minerale.

Cu îndulcitori.

Ambalaj pentru 15 zile de utilizare.

Plic cu doză unică.

Aroma dulce de citrice.

Avertismente: Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată. Se recomandă un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată. A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.


Descriere brand
Detalii

NUTRIENTI PLIC 4,5 g;

Miere deshidratată - 1.000 mg;

Extract uscat de Acerola 50% Vitamina C - 1.000 mg /din care 500 mg 625%* de vitamina C;

L-taurină - 300 mg;

Extract uscat de usturoi 1% Alicina - 250 mg/din care 2,5 mg Alicina;

Extract uscat de Echinacea 4% Acid clorogenic - 250 mg /din care 10 mg clorogenic;

Extract uscat de helicrysum - 200 mg;

Laptisor de matca liofilizat 3% 10-HDA - 100 mg/din care 3 mg de 10-HDA (acid 10-hidroxicenoic);

Extract uscat de propolis 10% galangin - 50 mg/din care 5 mg galangin;

Citrat de zinc 30% - 33,33 mg /din care 10 mg 100%*  de zinc; 

Acetat de vitamina E(DL-alfa tocoferol) - 24 mg /din care 12 mg 100%* vitamina E.

VNR* Valori nutritive de referință.

Ingrediente: miere deshidratată, extract de fructe uscate de Acerola (Malpighia punicifolia), maltodrextin, extract uscat de bulb de usturoi (Allium sativum), extract de rădăcină uscată de echinacea (Echinacea Purpurea), aromă naturală de lămâie, floare uscată de Helichrysum extract (Helicrysum italicum), aromă naturală de portocale, lăptișor de matcă liofilizat, extract uscat de propolis, citrat de zinc, Acetat de vitamina E (DL-alfa tocoferol), aromă naturală de mentă, regulator de aciditate (acid citric) și îndulcitor (sucraloză).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
348 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
329 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
465 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
337 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
452 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți