MARATHON 400 g
În stoc :
Compară
Producator : Trec Nutrition
524 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Marathon este un supliment sportiv care îmbunătățește performanța energetică în timpul antrenamentului de anduranță. Produsul conține o porție de carbohidrați sub formă de maltodextrine, care sunt ușor digerabile în sistemul digestiv, asigură organismul cu glucoza necesară pentru energiei și ajuta la menținerea glucozei stabile din sange în timpul antrenamentului (cu niveluri prea scăzute de zahăr în sânge, corpul nu este capabil să reziste efort fizic). Maltodextrine și citrulină crește sinteza de oxid nitric pentru transport în mușchii elemente importante. În plus, Marathon conține componente energetice importante: BCAA, care sunt implicate în procesele energetice aerobe (ciclul glucoză-alanină) și creatina. Datorită conținutului său de cofeină, taurină și tirozină, Marathon stimulează și metabolismul energetic. În acest produs se conține L-carnitină care accelerează metabolismul energetic cu participarea grăsimiilor, ce sunt cel mai economic combustibil pentru acest tip de efort. Compoziția extrem de bogată a produsului Marathon mai conține și un complex de vitamine care reglează procesele energetice și mineralele care mențin echilibrul apă-sare.

Cui este recomandat acest produs?

Persoane implicate în sporturi care necesită rezistență și sunt supuse unui efort fizic prelungit.

Se dizolvă o singură porție de produs - 25 g (4 linguri) în 500 ml apă. Luați 2 porții pe zi, de preferință înainte, în timpul sau după antrenament.

Descriere brand

Brandul Trec Nutrition a fost fondat în 2001 odată cu introducerea primelor suplimente alimentare pentru sportivi. Încă de la început ne-am concentrat pe calitate, în mare parte datorită situației juridice particulare din Polonia. Foarte puțini oameni știu că reglementările sanitare poloneze și legile alimentare sunt printre cele mai stricte din lume, deci în cazul nostru cuvântul „calitate” are un sens real.

Fiecare dintre noi a fost interesat de sport încă de când eram copii. Pe ecranele de televiziune și adesea în direct, am urmărit toate evenimentele sportive importante din țara noastră; admirat fotbaliști, bicicliști, sportivi. Până în prezent, ne amintim numele și rezultatele sportivilor olimpici polonezi.

Ne-am dorit cu totii să devenim perfecți.

Câțiva ani mai târziu, niciunul dintre noi nu a devenit sportiv profesionist, deși am vrut ca sportul - încă prezent și atât de important în viața noastră - să devină baza activităților noastre profesionale. Cu aceste vise am creat o nouă companie Trec Nutrition. Această companie nu numai că produce nutrienți de cea mai înaltă calitate pentru sportivi, dar este, de asemenea, o companie care îi motivează pe alții să fie activi.

Detalii

COMPONENTE ACTIVE 25 g

Maltodextrină 5567,00 mg

Aminoacizi BCAA 5000,00 mg

- din care L-Leucina 2500,00 mg

- din care L-Valină 1250,00 mg

- din care L-Isoleucină 1250,00 mg

Creatină 1500,00 mg

Taurină 1500,00 mg

L-citrulină 1120,00 mg

Apă de cocos 1000,00 mg

L-tirozină 1000,00 mg

Beta-Alanina 800,00 mg

L-carnitină 566,00 mg

Cofeină 60,00 mg

Inozitol 8,20 mg

Acid para-aminobenzoic 8,20 mg

Colina 3,36 mg

Vitamina C 80,00 mg

Tiamina 8,20 mg

Riboflavină 8,20 mg

Niacină 8,20 mg

Acid pantotenic 8,20 mg

Vitamina B6 4,10 mg

Acid folic 65,60 mcg

Vitamina B12 8,20 mcg

Biotină 8,20 mcg

Potasiu 487,50 mg

Clor 428,00 mg

Sodiu 319,00 mg

Magneziu 187,50 mg

Calciu 122,00 mg


INGREDIENTE: [maltodextrină; aminoacizi cu lanț ramificat (L-leucină, L-valină, L-izoleucină); malat de citrulină; malat de tricreatină; taurină; suc de cocos; L-tirozină; tartrat de L-carnitină; beta-alanina; cofeină anhidră; inozitol; acid p-aminobenzoic; bitartrat de colină]; FORMULĂ DE VITAMINĂ [vitamina C (acid L-ascorbic); tiamină (mononitrat de tiamină); riboflavină; niacină (nicotinamidă); acid pantotenic (D-pantotenat de calciu); vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină); acid folic (acid pteroilmonoglutamic); vitamina B12 (cianocobalamina); biotină (D-biotină)]; FORMULA MINERALĂ [citrat de sodiu; clorura de potasiu; carbonat de magneziu; săruri de calciu ale acidului fosforic]; concentrat de suc de sfeclă roșie pentru arome de zmeură și mentă; arome; concentrat de suc de morcovi negri pentru aromă de fructe de pădure; agent antiaglomerant - dioxid de siliciu; regulator de aciditate pentru arome de ananas și fructe de pădure - acid citric; îndulcitor - sucraloză.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
548 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
465 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți