BETA ALANINE 90 comprimate
Cod : 34488
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
436 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

BETA-ALANINĂ CU TOCOFEROL ȘI RESVERATROL

Recomandat pentru
- Pentru cei care desfășoară activități de anduranță
- Pentru cei care efectuează antrenamente de mare intensitate
- Pentru cei care doresc să combată acidoza lactică
- Pentru cei care caută un precursor al carnosinei

ß-Alanina este un aminoacid neesențial care este vital pentru sinteza Carnosinei ca este un dipeptid cu o concentrație înaltă în muțchi. Carnozina este alcătuită din L-Histidină și ß-Alanină, care reprezintă un factor pentru sinteza musculară. Cantitatea potrivită de carnozină în mușchi ajută la tamponarea acidului lactic produs în mușchi în timpul exercițiilor de mare intensitate și prelungite. Administrarea ß-Alaninei ajută la realizarea sintezei corecte a carnozinei. În această formulă, acțiunea de tamponare asupra acidului lactic este susținută și de prezența bicarbonatului de sodiu, care realizează o activitate alcalinizantă. Carnozina este cunoscută și pentru acțiunea antioxidantă asupra mușchilor, în această formulă activitatea antioxidantă este susținută și de prezența Resveratrolului (din Fallopia japonica), care pe lângă efectul antioxidant marcat, susține buna funcționare a sistemului cardiovascular. Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și oboselii.

Instructiuni de folosire

1-2 comprimate pe zi de înghițit cu un pahar cu apă, de preferință între mese. Sportivii care desfășoară activități intense pot lua chiar și 3-6 grame de Beta-Alanină pe zi. În astfel de cazuri este mai bine să distribuiți aportul pe parcursul zilei, luând 1 g de beta alanină la fiecare 3-4 ore. Pentru o eficacitate maximă, sunt sugerate cicluri de 4-8 săptămâni, acest lucru ajută la obținerea celei mai bune disponibilități de carnozină endogenă.

Descriere brand
Detalii

Informații nutriționale 2 comprimate

Beta-Alanina  2000 mg-

Bicarbonat de sodiu, (bicarbonat de sodiu)  140 mg

Tocoferoli 14 mg

Resveratrol din Fallopia japonica (es) 14 mg

Vitamina B60,84 mg

Ingrediente

Beta alanină1, agent de încărcare: celuloză; carbonat acid de sodiu (bicarbonat de sodiu)3, stabilizator: hidroxi-propil-celuloză; tocoferoli amestecați (D-gamma-tocoferol, D-delta-tocoferol, D-alfa-tocoferol, D-beta-tocoferol), agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; resveratrol (din Fallopia japonica [Houtt.] Ronse Dec., rădăcină)2, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
427 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți