CARNITINA Extra - 90 comprimate
Cod : 34490
În stoc :
Compară
Producator : EthicSport
749 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARNITINE cu VITAMINA B12 și ZINC

Recomandat pentru
- sportivii de anduranță și ultra-anduranță

- facilitează utilizarea grăsimilor în scopuri energetice în sport

Carnitina Extra este un supliment alimentar de Carnitina cu o concentratie mare si este recomandat in sportul de anduranta si ultra-andanta. Produsul este îmbunătățit datorită vitaminei B12 și zincului. Carnitina joacă un rol fiziologic important ca purtător de acizi grași în metabolismul generator de energie. La nivel biochimic, carnitina facilitează transportul acizilor grași cu lanț lung în mitocondrii, unde sunt oxidați pentru a produce energie. În celulă, carnitina este implicată într-un mecanism complicat numit „carnitina acil-CoA transferază”: menține un raport echilibrat acetil CoA/CoA și ajută la conversia piruvatului și a lactatului în acetil CoA. Mai mult, carnitina desfășoară o acțiune indirectă, antioxidantă, asupra celulelor cu metabolism ridicat, precum celulele cardiace și musculare.Instructiuni de folosire

Recomandăm 1 tabletă pe zi, de preferință între mese sau cu cel puțin o oră înainte de activitățile sportive.

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
SALE
658 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți